היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי שראיתן את הבדיקה הביתית שעשיתי אתן יודעות שאני בהריון. חיכיתי חודשים להצטרף אליכן!! אני אספר בקצרה שאני בת 27, נשואה שנה וחצי ואנחנו מנסים 10 חודשים להכנס להריון. בחודש האחרון החלטתי ללכת למעקב זקיקים ולשלוח את הבעל לבדיקת זרע, אבל בגלל שביתת הרופאים זה לא יצא. אז אחרי איחור של שבוע עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילי והחלטתי לחכות עוד שבוע. המחזור לא הגיע ושוב עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילי. אתן בטח כבר מתארות לעצמכן איך הרגשתי. אחרי שלושה שבועות של איחור הלכתי לרופא שנתן לי כדורים שמחזירים את המחזור. כמו שאתן מתארות לעצמכן- המחזור לא הגיע ואתמול עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובי. מחר יש לי תור לרופא שאני מקווה מאוד שיעשה לי בדיקת אולטרסאונד!!! לפי המחשבון באתר אני בשבוע 8 פלוס 4, אבל אני חושבת שזה לא מדוייק, בגלל שרק עכשיו גיליתי את ההריון. אז אני אשמח להצטרף אליכן!! אני כל הזמן קוראת את השרשורים שלכן וזה הזמן גם להגיב יותר
20 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה מתוקההה!!!!
שיעבור בכיף וב"ה בשבוע 40 תצאי עם אוצר חדש ושהוא רק שלך ושל בעלך!!!!
יוווווווווווו אני מתרגשתתתתתתתת ממשש מממששששששששש!!!!!!!!!
תעשי בדיקת דם, הכי מדויק.
את בטוחה שהבדיקה לא קראה את התרופה שלקחת בטעות? אני ממש-ממש מקווה שלא ושאת באמת בהריון, אבל תשאלי רופא כדי לא להתאכזב...
קבעת תור לאולטראסאונד ראשון?
יייוווו את לא מבינה כולי צמרמורתתת
מתרגשת בשבילך נסיכה!!! שיהיה בשעה טובה
בנות תודה!!!!!!
h.d. עשית לי צמרמורת!!!!! הצטרפתי לחבורה
קודם כל - בשעה טובה!!!! שנית - מצטערת שאני שואלת אבל לא ממש הבנתי. את הכדורים שהרופא נתן לך שתית בזמן שאת כבר בהריון?
הגעתי לרופא עם איחור של שלושה שבועות, אחרי שעשיתי שתי בדיקות דם שיצאו שליליות. הוא אמר לי או לעשות עוד בדיקת דם (אבל אני מפחדת ממחטים) או להתחיל לקחת כדורים שאמורים להחזיר את המחזור. החלטתי לקחת את הכדורים. במשך 5 ימים לקחתי את הכדורים. ביום ראשון שעבר הפסקתי לקחת וחיכיתי למחזור. המחזור אמור להגיע עד שבוע. בנוסף, הרופא אמר לי שאם אני כן בהריון זה לא יפגע בעובר. אתמול, אחרי 8 ימים ללא הכדורים, החלטתי לעשות בדיקה ביתית שיצאה חיובית.
באמת סיפור קצת מורכב...
שיהיה בשעה טובה והמשך הריון קל ותקין בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
ברוכה הבאה
תודה רבה בנות על התמיכה שלכן!
ברוכה הבאה!
הבנתי...אז הם לא פוגעים בעובר!!!!! מעולה!!!!! שיהיה המשך מוצלח ותקין !!!!
ברוכה הבאה!!!!!!!
הריון קל ותקין!!!!!!!!!!
שנה טובה וגמר חתימה טובה!!
המון בהצלחה בבדיקה מחר מחזיקה אצבעות שזה הדבר האמיתי [/center]
ברוכים הבאים יקירתי. שחתי לשמוע את הבשורות, עקבתי אחרייך הרבה זמן בפורום השכן.. מחזיקה אצבעות שאת אכן בהריון
יוווווווווווווווווווווווווו אני פה עם דמעות בעיניים מרובב התרגשששששששות!! אייייייייייייייייייייך אני מתרגשתתתתתת