דימום לאחר לידה (שאלה למינה ולשאר הבנות שכבר ילדו) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל שבמהלך האשפוז שלי הייתי כל היום בפגיה לא עברתי שום הדרכה לאחר הלידה ואני לא ממש זוכרת מה אמור לקרות עכשיו...

הדימום שלי הוא סביר, לפעמים חזק, לפעמים חלש אבל בסך הכל סביר.
    כשהעלו אותי למחלקה אחרי הלידה אמרו לי שאם מופיעים קרישי דם אני צריכה לדווח להם ובאמת לא היו קרישים, הכל היה תקין.

מאתמול (5 ימים אחרי הלידה) ראיתי שיש קצת קרישי דם, לא המון אבל יש. מה זה אומר?

האם החשש מקרישי דם קיים רק בימים הראשונים או שגם עכשיו אני צריכה ללכת להיבדק?

5 תגובות
עמוד 1
  • לי יצאו קצת קרישי דם שבועיים אחרי, אבל ממש בודדים.
    לפי דעתי אם יש ספק תמיד ללכת ולספר - את בטח נמצאת הרבה בבית חולים, למה שלא תקפצי למחלקת יולדות/נשים ותשאלי שם.
    איך האוצרית מרגישה? ואיך את?
  • אני אומרת אם יש ספק אין ספק ועדיף להיבדק
    אבל גם לי יצאו טיפלה כשבועיים אחרי, אבל ממש קצת לא משהו היסטרי
    מה שכן חודש היו לי דימומים קלים ביותר (ממש יום כן יומיים לא בערך מהרגע שילדתי) - ומאז פשוט לא הגיע מחזור אמיתי

• סיון שכחת שהמחזור משתבש ממש לאחר הלידה?
    לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו
    קורה שיש מחזור אחרי שבוע נעלם ושוב הוא מופיע
    קורה שיש בהתחלה דימום ממש קל ולאחר שבוע שבועיים זה ממש מתפרץ וניהיה כבד
    שמרית גם ככה את כל יום שם תשאלי את הרופא

• תודה על התשובות....

אני באמת אקפוץ היום למחלקה ואשאל שם... גם ככה אהיה שם כל היום....

ארבל מתוקה, משתפרת לאט לאט אבל יהיה בסדר... היום קמתי עם מצב רוח ואופטימית (אולי כי סוף סוף ישנתי לילה שלם....)....

סיון, תוך כמה זמן המחזור אמור להסתדר? חשבתי שזה אמור לקחת כמה חודשים....
  • זה לוקח חודשים אבל בגלל שאני לא מניקה חשבתי שאחרי חודשיים כבר אקבל לפחות את המחזור פעם ראשונה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה