-
יולי היי
אני אישית קבעתי את הבדיקה שלי לשבוע 9 בתאריך 23 לחודש - אני אהיה שבוע 9 + 1
אני יודעת שדופק רואים בשבוע 7 ולא לפני לפי מה שהבנתי והסבירו לי הבנות והרופא.
אני קבעתי למשל אולטרסאונד מאוחר יותר כי אני חושבת שהיה לי ביוץ מאוחר יותר ושבמקום שבוע 6 אצלי זה שבוע 5 אבל זה רק השערה ועל מנת שלא להיכנס לסרטים מיותרים החלטתי ללכת בשבוע 9 ישר לראות שהכל תקין.
תכלס גם ד"ר הדר פה בפורום וגם הרופא שלי אמרו שאם אני מרגישה טוב אין צורך ללכת לפני סוף שבוע 7
-
היי הלן,
תראי איזה מוזר זה...
המחזור האחרון שלי היה ב- 15/8/11 ולפי המחשבון באתר היום אני אמורה להתחיל שבוע 7..
אני מגיעה אתמול לרופא הוא עושה לי אולטרסאונד וגינאלי, דבר ראשון ב"ה ראו שק הריון בתוך הרחם, ועובר בתוך שק ההריון.
אח"כ הרופא שואל אותי - הוסת שלך לא סדירה נכון?
אמרתי לו שזו פעם ראשונה שקיבלתי מחזור אחרי הפסקת גלולות (המחזור הגיע אחרי 42 יום) אז אין לי כ"כ מושג אם זה סדיר... כי את הוסת השניה כבר לא קיבלתי...
אז הרופא אומר לי אין מצב שאת בשבוע 6+6 , את אולי בתחילת שבוע 5 מקסימום 5+ 4 ימים.
שאלית אותו- לפי מה אתה קובע? הוא אמר לפי גודל העובר...
אז אולי באמת המחשבון פה מטעה...
שאלתי אותו אם יומיים יכולים לעשות את ההבדל ומחר פתאום הוא יראה דופק?
הוא אמר שכן שבשבוע הזה כל יומיים העובר מכפיל את עצמו ועם מיכשור מדוייק וחדיש ניתן יהיה כבר לראות את הדופק.....
אני מה זה פוחדת..... אצל אחותי למשל לא ראו דופק בשבוע 6 , שלחו אותה הביתה לשבועיים... היא טיפסה שבועיים על הקירות עד שראו דופק...
הרופא פה באתר אמר לך שרק בשבוע 7 אפשר לראות דופק?
-
קודם כל בגלל שזה באמת ישר אחרי גלולות אז לא ניתן לדעת בוודאות מתי נקלטת להריון יכול להיות שהיה ביוץ הרבה יותר מאוחר ממה שאת חושבת
ולכן סביר להניח שהוא צודק ולכן אל תילחצי הכל יהיה בסדר
עכשיו את מבינה למה בחרתי לא לטפס על קירות ? ! וללכת ישר בשבוע 9
יש לי כל מיני סרטים כי אני יודעת יותר מידי ומידי פעם מתחילה לחשוב שטויות ומאפסת את עצמי
איך אומרים יודעים פחות יושנים יותר טוב בלילה
קראתי פה יותר מידי ושמעתי על יותר מידי מיקרים וזה מפחיד ללא ספק
החלטתי שאני מעדיפה לעבור ככה 9 שבועות מאשר לרוץ כל הזמן לאולטרסאונדים ולהיות בלחץ !
הרופא אמר לי ללכת בסוף שבוע 7 לראות דופק
מאמי אל תילחצי זה סתם יעשה לך רע אני בטוחה שהכל בסדר ושפשוט לא ראו כי החישוב לפי המחשבון לא נכון
לידיעתך אם הגיל של ההריון לפי האולטרסאונד נחשב צעיר יותר קובעים לפי אולטרסאונד ולא לפי מחזור אחרון
תירגעי תנשמי לרווחה הכל יסתדר
הלן
-
תודה הלן מאמי,
אני יודעת שאנחנו באותו סרט....
הרגעת אותי קצת, אני אתייעץ עם בעלי אם כדאי לבטל את התור מחר...
-
בשמחה
-
יולי מאמי אני קבעתי תור לשבוע 7...
בגדול אפשר לראות דופק החל משבוע 5 (אז מקסימום יש טעות בחישוב בפור של שבועיים....)
אל תיכנסי ללחץ יותר מדי חכי תירגעי יהיה בסדר...
תזכרי שזה לא טוב לך ולא לעובר שלך כל הלחץ הזה...
בהצלחה!!!
-
יולי רק לידיעה, המחשבון הריון באתר מחשב את ההריון לפי 14 יום לביוץ ולפעמים זה לא כך, לפעמים את מבייצת ביום ה-18 למשל לכן נוצר פער בין מה שהאתר מראה למה שהרופא רואה בפועל.
לא תמיד רואים דופק בשבוע 5, כל עובר וההתפתחות שלו, לפעמים רואים בשבוע 5, ולפעמים בשבוע 7. אין חוק לדברים האלה...
-
בנות, קבעתן אולטרסאונד לרופא נשים שלכן או למישהו מומחה?
היום יש לי תור לרופא נשים לוודא שאכן יש הריון ואני ממש מקווה שהוא גם יעשה לאולטרסאונד.
מה אתן חושבות?
לא בא לי שהוא ישלח אותי לרופא מומחה כי זה יקח עוד 3 שבועות.
-
זה תלוי אם יש לו טולטרסאונד בחדר או לא
הרופא שלי שולח למכון חיצוני לאולטרסאונד הוא לא עושה אצלו
-
אני חושבת שזה תלוי ברופא...ובציוד שברשותו...
הרופא שלי עושה את הבדיקה במרפאה.
-
הייתי אצל הרופא פעמיים ונדמה לי שיש לו חדר פנימי עם הציוד.
אני ממש מקווה שהוא יעשה לי במקום כדי לדעת מה קורה איתי.
תודה על התשובה המהירה שלכן
-
ריס תתעקשי ואל תוותרי
עם כל הכבוד למיסטר רופא הוא לא טרח לשלוח אותך לאולטרסאונד לפני אז עכשיו באמת שמגיע לך !!
תתעקשי אני סומכת עליך
-
אם הזכרון לא מטעה אותי ואכן יש לו את הציוד אז בטח שאני אתעקש.
אין מצב שאני אחכה עוד כמה שבועות.
אולי הוא רוצה שאני אלד ואז הוא יתחיל לבדוק אותי????????
טוב אולי נסחפתי
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח