בנות ששואבות .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רואה שאין לי מנוס מהשאיבות
    ניסיתי בלימודים בלי, כאב לי. בעיות ההנקה שלי מצריכות שאיבה מצד ימין,
    ויום כיפור חותם את הנושא - אני חייבת משאבה

9 תגובות
עמוד 1
  • תקחי את ספקטרה של יד שרה היא נהדרת
    לי השאיבה לא כאבה בכלל

• מוווווווווווווווווווווווווווווווווו

• אני שואבת כל יום. משתמשת בחשמלית של מדלה
    http://www.medi-link.co.il/133477/MEDELA----%D7%9E%D7%93%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%91-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%AA-1
    היא פשוט מעולה. ממליצה בחום. לי לא כאב בכלל.
    אם את בכללית את יכולה לקנות אותה ב270. אם לא- תמצאי משהי בכללית ותיקני דרכה.
  • אני גם לקחתי מיד שרה את המשאבה של ספקטרה היא מעולה
    לי השאיבה כאבה בהתחלה עכשיו שהתרגלתי זה ממש לא כואב

• ממי,יש לך יד-שרה ברחובות!

אנחנו חייבות לדבר דחוף!

• לא נורא בכלל בהתחלה מוזר אבל תתרגלי אחרי 2-3 שאיבות...

לי הייתה של מדלה חשמלית מצויינת ונוחה..היה בה כיוון של עוצמת שאיבה...
    היא מגיעה גם עם בקבוק ואפשר לקנות שקיות מיוחדות שאוטמים כותבים תאריך ושעה ואפשר לשים במקפיא..

אני יכולתי עם המשאבה גם לעשות עוד דברים כמו לשחק עם שי-אל להיות במחשב לקרוא...

• כמו שאמרתי
    יד שרה- מרחובות
    של ספקטרה- חשמלית
    כואב קצת בהתחלה
    אח"כ מתרגלים!

• אני מאוד ממליצה על המשאבה הידנית של אוונט, גם עשתה אחלה עבודה וגם אין צורך בחשמל ואפשר להשתמש בה גם בשבת במידה ויש צורך. היא גם מאוד שקטה.
    אולי כדאי שתבקשי מחברות לנסות כל מיני סוגים של משאבות לפני שאת קונה, כי לפעמים מה שמתאים לאחת לא מתאים לשנייה, אחותי ממש לא הסתדרה עם האוונט כמו שלי, ואצלי היא עשתה עבודה נהדרת.

שיהיה לך בהצלחה בשאיבות, וגם הרבה סבלנות!!!

רותי
  • לי יש את החשמלית של ספקטרה מיד שרה, היא טובה וחזקה, אבל די איטית..
    וגם חשמלית, שלפעמים זה מינוס.

אם את רוצה לקחת ללימודים, תקני של אוונט או של מדלה..
    שתיהן טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה