בנות יש לי שאלה אולי מישהי גם סבלה מזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אנסה לתאר את התחושה מקווה שיש פה מישהי שתדע על מה אני מדברת ותוכל סוף סוף להסביר לי מה זה
    יש לי כאב בחלק העליון של פי הטבעת. עכשיו מה זה כאבים: זה לא שורף, לא מרגיש שיש משהו שבולט שם, זה לא כואב ברגיל או בהליכה, נכון לכרגע גם לא כואב בשירותים, זה מציק לי כשאני מתיישבת אבל כשאני קמה מישיבה זה כואב כאבי תופת ממש אני צריכה לקום בבת אחת ולנשוך שפתיים בשביל לא לצרוח - זה מרגיש כאילו השחרור של הלחץ מהישבה משחרר שם מיליוני סכינים אבנים מקלות רובים מה שרק תרצו
    זה התחיל מההריון של להב, אחרי הלידה שלה היה חזק ביותר, ממש בשירותים הייתי צורחת את נשמתי לשמיים ובוכה שעה עד שהיה נרגע הכאב, ואז זה פשוט התחלש עם הזמן ומדי פעם הייתי נתקפת כאבים. ועכשיו שוב זה חזר בהריון של נועם ואחרי הלידה התגבר (אבל לא בשירותים), וכרגע הכאבים פשוט בלתי פוסקים אני ממש ממש ממש סובלת.

הלכתי לרופא משפחה אבל הייתי עם נועם במנשא והוא רצה לבדוק אותי

24 תגובות
עמוד 1
  • מוכר מאד. גם אני עברתי את זה. השתמשתי במשחה לטחורים והקפדתי על ת**** שתגרום ליציאות רכות וזה מאד עזר.
  • זה לא טחורים - בדקתי

• נראה לי שאת מתארת מה שלי קרה
    ועדיין לפעמים קורה
    במיוחד אחרי הלידה עד שלא הצלחתי לעמוד על הרגליים!

זה כאב לא מוגדר... אצלי הוא לא ממש בפי הטבעת אלא בינו לבין צוואר הרחם
    לא יודעת אפילו איפה את מאמינה לי?!

בהתחלה חשבתי שזה טחורים אבל זה לא.
    בנתיים זה בא והולך ואני מאוד מקווה שבהמשך גם יעלם
    או שמינימום אצליח להגדיר אותו ולחפש עצה

• אולי פיסורה?
  • שני אבל פיסורה לא אמור לשרוף כמו פצע?
    כי חשבתי על זה את האמת
    ופה זה לא מרגיש כמו פצע זה פשוט כאב לא מוגדר
    כמו ששירה אמרה

שירה מה זה לצוואר הרחם? זה מרגיש פנימי כזה נכון? לא משהו על פני השטח

• סיון בזמן מחזור יש לך כאבים חדים כאלה ?
    לדעתי מה שאת מתארת זה פיסורה. זה לא אמור לשרוף.
    לי יש פיסורה
  • וואי אני לא זוכרת לגבי מחזור את האמת
    ומי אמור לבדוק את זה? רופא משפחה?

• כעיקרון יש רופא מומחה (נראה לי קוראים לו פרוקטולוג),הרופא משפחה שלך אמור להפנות אותך... נשמע מוזר שהוא החליט לבדוק אותך
  • מה שאת מתארת זה פיסורה. לחברה שלי היה את זה והיא תארה בדיוק כמוך. זה מעיין כאב פנימי כמו סכין. אני לא יודעת מה הקשר לצוואר הרחם- אבל לדעתי כדאי לך לבדוק את זה.
  • אני לא יודעת לגבי הקשר לצוואר הרחם,אבל לי בדר"כ יש כאבים בעיקר בזמן מחזור ואחרי לידה-שזה הכי נורא!!! כנראה שבזמן שהרחם "מלא" אז הוא לוחץ בכיוון...ולכן הכאבים...
  • אבל בכל מקום באינטרנט מצויין שזה אמור להיות מלווה בדימום בזמן יציאות וגם בכאבים ביציאות
    אצלי זה לא תמיד כואב ביציאות - זה כאב מיד אחרי הלידה של נועם ולהב והפסיק ונשאר מה שאני מתארת.

אוף אמרתי לו אולי פרוקטולוג, והוא אמר לי לא

• נשמתי לא יודעת לענות לך, אבל תרגישי טוב!!
  • גם אני סבלתי ועדיין סובלת מפיסורה התיאור הוא דיי דומה
    אצלי לא היה דימום ביציאות אבל כן זה ממש כואב
    מי שבודק את זה זה פרוקטולוג
  • פיסורה

• ככל הנראה יש לך סדק שם, אולי מאמץ כלשהו שעשית מאז לידתה של להב והמקום נותר רגיש עד היום (סביר להניח שאת אפילו לא זוכרת...). אם את סובלת מזה, זה לא חייב להיות מלווה בדימום, ממש לא. עדיף ללכת להיבדק על מנת שזה לא יהפוך למשהו כרוני.
    דעתי: את צריכה ללכת לרופא כירורג, ולא משפחה. הוא לא יכול להועיל בכלום וסתם חבל שיחטט במקום ללא שום תוצאה.
    יש פורומום בנושא באינטרנט, שם את יכולה לברר בדיוק לאיזה רופא לפנות.
    מצרפת לך קישור:

http://surgerygroup.co.il/anal-fissure/?gclid=CI6on4OkzKsCFcK9zAodsXXn3w

• כן סיון כאב פנימי
    זה היה קורה לי בעיקר ביומיים הראשונים של המחזור ואחרי הלידה
    הייתי הולכת לישון מהכאב... אז זה פיסורה?!

• ד"א, עוד משהו שכדאי לך לא לשלול זה שאולי יש לך שם כלי דם מוגדל מאוד (כמו הוורידים ברגליים) וזה כאבי תופת...אם זה המקרה את צריכה לקבוע תור לרופא כלי דם.

• תחורים או פיסורה.... גם אני סובלת מיזה...

תאכלי סיבים תזונתיים שתי הרבה מים ככה הצואה לא תיהיה קשה וזה יקל על הכאב...את יכולה גם לנסות ללחוץ על זה חזרה פנימה זה יכול לעזור...

אם לא לכי למומחה יש תרופות או במקרה קשה ניתוח

• בנות אם היה לה פיסורה היא היתה יודעת בוודאות.
    פיסורה תמיד אבל תמיד כואבת ביציאות... אין מצב שזה פיסורה
    תאמינו לי הייתי קרובה 4 פעמים לניתוח!!!
    אני יודעת בדיוק על מה את מדברת
    כשאת יושבת לא כואב אבל כשאת קמה כאילו מאמץ השרירים קורע לך את
    הנשמה באזור בין עצם הזנב לפי הטבעת ולחלופין כשאת מתיישבת (יותר כואב כשאת קמה)
  • אני חושבת שיש מצב שזה קשור ללחץ שהאיזור ספג מהלידות, התרחבות האגן. עצם הזנב גם לי כאבה בהריון ואחרי. אני לא סבלתי מכאבים עזים אבל נראה לי שזה ענין של זמן.
    כמובן זוהי רק השערה מפי ד"ר מיטל דדון

• פלוקי הגבתי לך בהורים שזה בדיוק התיאור המדוייק אבל בדיוק!!!

אז מה זה?

• אמממממ

• אולי אני אלווה לך את זה לכמה דקות תגידי לי את דעתך חחחחחחחחחח
    סתם כפרה אני צוחקת

אוף נשבעת לך אני יושבת פה ליד המחשב והמחשבה שאני צריכה לקום לאיפשהו גורמת לי לדמעות

• לי בזמן מחזור יש את הכאבים האלו...
    מן דקירות כאלו...
    אבל למרות המבוכה כדאי שתבדקי את זה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה