ג'ל דיאנטל להקלה במהלך הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

האם מישהי מכירה את הג'ל החדש דיאנטל, שמקל על הלידה ומונע חתכים..
    הייתי רוצה לשמוע המלצות
    ואם בתי חולים באיזור חיפה משתשמשים בו, הבנתי שצריך לרכוש אותו באופן פרטי

תודה...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי..

הייתי בשבוע שעבר בסיור בתל השומר, שם סיפרה לנו מעבירת הסיור שהג'ל נוסה לשימוש באירופה (שוויץ ועוד כמה מדינות) ובארץ נוסה באיכילוב ובתל השומר. בארץ לא קיבל עדיין אישור של משרד הבריאות, ולכן אסור היה לה להמליץ עליו, למרות שנכחה בלידות שהוא נוסה בהן. תכונותיו (לפי מייצריו): מפחית סיכון לחיץ ומקצר את זמן הלידה.
    כשלחצנו עליה היא אמרה: "אומרים שהוא עושה פלאים"..

לאחר הסיור שלחתי את חברה שלי לברר עליו. חברתי בהריון ומבקרת באופן פרטי אצל מנהל מחלקת נשים וילודה בוולפסון. רציתי שהיא תברר אצלו האם יש סיכון בשימוש בג'ל. הוא אמר לה שאין כל סיכון, שהוא כמו שמן נבט חיטה רק הרבה יותר אפקטיבי. בעניין ההשפעות: הוא אמר שבוודאות הג'ל מפחית את הסיכון לחיץ, לגבי קיצור זמן הלידה עדיין אין לו תשובה ברורה..

את הג'ל ניתן לרכוש בינתיים רק באופן עצמאי.

בהצלחה!!
  • תודה רבה,
    אני אצור קשר עם בתי חולים באיזור חיפה כדי לסייר שם ולבקש חוות דעת נוספות..
    הבנתי שניתן לרכוש אותו בסופר פארם בעלות של 539 שח
  • תסתכלי בקישור הבא:

http://www.medi-link.co.il/133477/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%9C-%D7%92-%D7%9C-%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94-DIANATAL-Obstetric-Gel

יש לך גם הסבר על הג'ל וגם הוא נמכר לך דרך האתר במחיר של 480 ש"ח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה