היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שעד גיל 4-5 בדרך כלל לא מטפלים אם יש ילדים שיש להם בעיות עם קקי אני בטוחה שזה יעבור לו
אם נוח לו לעשות בחיתול תשימי לו אבל תתני לו להוריד את החיתול ולזרוק את הקקי לשירותים לא לפח לשירותים שישמע את הפלוק
אז את אומרת שאין לי מה לדאוג?
יש שם גם פורום של הד"ר ועונה עונה על שאלות תנסי לחפש אולי יש שם שאלה כמו שלך
התמונה מדהימה
ומה קורה אם את לא שמה לו טיטול?
היי
היי עדי
קודם כל- התמונה מהממת!!!!!!!!!! הסופגי שלך מדהים!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה בנות איזה כיף שיש עם מי להתייעץ
היי יפתי אני כמעט ולא פה ולכן איני יודעת מהומה על מה שכתבת... אני חושבת שעידן כבר ילד גדול בשביל טיטולים תנסי להיכנס לאתר של ד"ר קושניר יש שם סרטון שנקרא "האסלה הקסומה" תני לו לראות את הסרטון הזה ברצף...אני מבטיחה לך שזה יעשה משהו בצלחה וצום קל
חחחח נשנושית הרגת אותי עם הצום קל
התופעה הזו הייתה גם אצל אחיין של בעלי...
אני יודעת שזה פשוט חולף מאליו
אבל באמת אולי שווה להתייעץ או לקרוא באינטרנט איך אפשר להקל עליו!
בכל מקרה תדעי שזו תופעה טבעית ושכיחה!
בהצלחה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
קודם ברור שכולם יסלחו לך
עדידוווש! את חסרה פה.. אני רואה מידי פעם שאת מחוברת, אבל לא תמיד עונה או מגיבה.. מה איתכם? איך את?
גם אני שמעתי על ילדים שאפילו אחרי גיל 4 היו עושים את הקקי רק בטיטול. שמעתי על ילדה שההורים שלה נלחמו בזה, וכתוצאה היו לה עצירויות קשות (עד שהגיעו למיון). בסוף הם עזבו את הנושא וזה פשוט הסתדר לבד. לדעתי תמשיכי להציע לו את האופציה של האסלה, כלומר מודיע שיש לו קקי - תשאלי אם הוא רוצה לעשות בשירותים ואם לא תשימי לו טיטול בלי יותר מדי שכנועים ודיבורים... בסוף הוא ירצה