פינוק מיותר?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
27 תגובות
עמוד 1
  • הייתי קונה
  • למדתי בדרך הקשה בצורת קניות מופרזות ש- לא בוכים על חלב שנשפך
  • את יודעת מה? מהסקרנות בדקתי בשילב, והם מתמחרים בדיוק אותו דבר (משמע- עושק לאור היום..)
    רגלית= 22 ש"ח
    בגד גוף= 25 ש"ח

הזוי....
  • בטוח הייתי קונה.
    המחיר אולי קצת מופרז..
    אבל אני לא מבינה כל כך בזה... רוב הדברים שיש לי הארון זה מחגיגות הקניות של אחותי ואמא שלי (תינוקת ראשונה במשפחה מצומצמת מהצד שלי)
    בכל זאת אם אהבת מאוד ואת לא הולכת לקנות לו מלתחה במחירים כאלה- הייתי סולחת לעצמי ומתפנקת בביגוד החדש לתינוקי.

דברו איתי בפייסבוק

• elaf- רק בגלל שזה באמת הדבר היחיד שאני קונה אני עוד מתלבטת אם להחזיר, אבל עכשיו בגלל התגובות שמחזקות את דעתי בא לי להחזיר!!
  • אולי להחזיר ולקנות לו חליפה יפה ובגד גוף ורגליות
    לקנות במקום אחר
  • בטח שהיתי קונה !!!!אם מהשהו שממש התלהבתי ממנו - ועוד אקנה!!!!
  • גם אני לא הייתי מחזירה!

חמתי לפני כמה ימים כיבסה כביסה ראשונה את הבגדים החדשים של הבובה שלנו ואפשר ממש להרגיש מה עלה קצת יותר ומה עלה קצת פחות.

נכון שלא כל הבגדים צריכים להיות במחירי שילב, אבל חשוב שיהיו גם בגדים איכותיים וטובים.
    וחוץ מזה, אהבת אותם, אז למה לא?
    את הרי לא רצה למלא שקים שלמים בבגדים האלה.

תהני ואל תחשבי על זה בכלל
  • אני קיבלתי המון בגדים "בירושה" מאחותי וגיסתי ובכל זאת הלכתי וקניתי עוד בגדים חדשים... כי בינינו זה כל הכיף

• מה? ברור שהייתי קונה!!!!

יאללה מאמי תהני מה את מייסרת את עצמך! אהבת? מגיע לך ותינוקי..

ואני קיבלתי מלא בגדים מאחות וגיסתי ועדיין כיף לי לקנות מדי פעם, להתחדש למה לא? אנחנו עובדות קשה

• האמת שלא וויתרתי על לקנות למרות שיש לי בבית המון בגדים ראשונים (בהריון הראשון השתגעתי עם הקניות, אבל בטירוף) .
    ההרגשה שמגיע לו משהו חדש די דחפה אותי לזה.

אמרתי שאקנה רק חליפה ליציאה וכמה בגדי גוף ובסוף יצאתי עם סט רגליות וסט בגדי גוף משילב , 3 חליפות של קרטר וחליפה מh&m . אחרי שסיימתי את הקנייה קפצתי לפוקס עודפים בעיר וכל הNB היה ב29 ש"ח אז במחיר הזה "חטפתי" עוד 6 אוברולים ונראה לי שדי נסחפתי......
  • אההההה.....ואם כבר יש סטים של שישיות (שישיית רגליות ושישיית בגדי גוף) ב100 ש"ח בh&m מהממים....אני חושבת שממש שווה......

אבל אני לא מעזה עכשיו
  • הייתי קונה בלי יסורים בכלל
  • הייתי קונה
  • אני מאמינה שתינוק חדש צריך לצאת בבגדים חדשים מבי"ח
    להב קיבלה חליפה חדשה וגם נועם

• גם אני הייתי קונה!
    כל עוד את אוהבת את זה...
  • הייתי קונה ברוררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תהני שטויות, לא קנית לו מלתחה שלמה.
    אמנם קצת יקר, אני בשמירת היריון אז יצא לי לעשות סקר שוק קטן, אני אשתדל לא להתקרב לשילב באופן כללי...
    אם את מרגישה רע עם המחיר, תחליפי לאיזה חליפה שווה ותקני ביגוד ראשוני במקום אחר.

אני לא בטוחה שהייתי הולכת להחליף, ואם כן זאת הייתה הזדמנות לקנות עוד משהו.....

תהני
  • וואי בנות...
    קודם כל- תודה
  • המחירים של שילב באמת עושק לאור היום
    אני יכולה להגיד לך שבחנויות אחרות המחירים זולים בחמישים אחוז
    לאיתי לא קניתי כלום מלבד חזיות לבנות רגליות לבנות ושני אוברולים לבנים
    ידעתי שאקבל הרי הרים של בגדים וכך באמת היה אבל למדתי לקנות במקומות מסויימים
    רגלית בשמונה שקלים עבה לא סדין פשוט ומדובלל
    ובכלל הביגוד של כותי צבעוני ואיכותי... שווה בדיקה באיזור מגורייך

את מוזמנת לעיין בקטלוג הצבעוני שלהם
    קטלוג כותי
  • פלוקי 80% מהבגדים של עומר ואיתי זה כותי...

את מבינה למה כעסתי על עצמי??
    כי אמרתי- "איך נפלתי בפח העושק" אחרי תאומים??

פשוט, מרוב שהתרגשתי, לא הסתכלתי על המחיר (משום מה היה ברור לי שזה במחיר סביר) ורק בבית ראיתי כמה זה עלה מסך כל הקניה...
  • יעלי,
    מגיע לתינוקי שתפרגני לו בקצת בגדים חדשים, לא?

• בנות האישיו פה זה לא אם לקנות או לא... לקנות וודאי אבל לא בכל מחיר ולא בעושק!
    יקירתי בשילב כלום לא סביר... לא המחיר ולא השירות... לפעמים הם כל כך קצרים
    בסבלנות שבא לך להעיף להם משהו לפרצוף.... אולי איזה משחק של פישר פרייס
    שעולה 390 שקל ולא 100 במקרה הטוב...
  • אה ודבר נוסף... כל הכבוד על כותי אחלה סחורה שבעולם במחירים שווים לכל כיס
    מגוון מטורף של דוגמאות וצבעים
    עכשיו בטח חושבים שאני הבת של המנכ"ל ממש לא... פשוט לקוחה מרוצה מאוד!
  • מאמי תקני ותהני זה הכיף שלנו אני מאוד נהנת לקנות לתאיר.
    הזכרת לי לפני יומיים הייתי בשילב וקניתי לה שימלת סריג עם עליונית כובע וגם סרט פפיון ובגדי גוף יצא לי 700 ש״ח

• במילה אחת- סעעעעעמק הכסף

• בנות
  • לקנות גם ככה רוב הבגדים בחייה יהיו תמיד "משומשים" אז למה לא חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה