בננות אני מודאגת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

כמו שאתן יודעות, אני בתחילת שבוע 11. לפני מספר ימים התחילו לי הפרשות חומות על התחתונית וגם בניגוב. אני קצת מודאגת.

אין לי כאבי בטן או משהו כזה ויש לי את התסמינים של הריון תקין, כאבים בחזה ורגישויות לריחות.

האם יש סיבה לדאוג?

אמרו לי לקחת עד שבוע 10 את הקרינון, האם כדאי להמשיך? ממה זה יכול לנבוע?

מחכה לתשובה

תודה

אפרת
5 תגובות
עמוד 1

• היי
    תהיי קשובה לגוף שלך, כל עוד זה לא דם טרי אין סיבה לדאגה.
    חברה שלי דיממה 3 חודשים בהריון שלה.. והוא היה תקין לחלוטין..
    מניסיון מר בעבר אם חס וחלילה ההריון נופל אז סימני ההריון (בחילות, רגישות וכו') הולכים ופוחתים..
    אם את עדיין לא רגועה לכי לרופא לעשות אולטראסאונד
  • עשיתי אולטראסאונד שבוע לפני החג והכל היה תקין.

שבוע הבא יש לי שקיפות עורפית, השאלה אם כדאי לחכות לשבוע הבא או שללכת לעשות אולטראסאונד נוסף השבוע.

תודה על התשובה

אפרת
  • לדעתי אין מקום לדאגה, אבל בשביל השקט הנפשי כן הייתי מציעה לבדוק...

חברה שלי דיממה בצורה מאסיבית בחודשים הראשונים ולפני שבועיים ילדה בת בריאה....

יהיה בסדר אץ תדאגי...

" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • יש את התשובה ההגיונית שלא נראה על פניו שיש איזושהי בעיה וראית מה בנות מספרות לך שזה משהו שכיח... אבל כמו שאני מכירה את עצמי, אני לא הייתי רגועה והולכת לבדוק כדי שיגידו לי שהכל בסדר ומה שאת חווה נורמלי לחלוטין...

אז כמו שלילי אמרה, תהיי קשובה לעצמך ואני בטוחה שאת יודעת מה צריך לעשות...
    אני בכל מקרה הייתי מרימה טלפון לרופא ושואלת את דעתו... אבל זו אני...
  • גם אצלי היו הפרשות דמיות כמה פעמים. כמובן שזה מאוד מאוד הלחיץ אותי וכמובן שרצתי להיבדק. ברגע שראיתי דופק הייתי נרגעת (יחסית )..
    בסקירה הראשונה הרופא הסביר לי שיש לי שיליה נמוכה ומשם הדימום.

לכן, אני אומרת שמאוד יכול להיות שהכל בסדר.. אבל, קודם כל תלכי להיבדק. ברגע שתראי דופק והכל ייראה תקין, אז כבר תוכלי להיות רגועה יותר והרוגע שלך יקר מכל דבר כרגע..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה