jenjen - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך מאמי? איך את מרגישה?.

5 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה,
    אני בסדר... מתגלגלת...

לגבי הסטריפינג- יש לי הערכות משקל גדולות יחסית של הבובה, ולכן אני מאוד מפחדת שאגיע למצב שיגידו לי שבגלל המשקל אני חייבת קיסרי.

אני יודעת שההערכות משקל הן לרוב שגויות, אבל זה לא יעזור לי במיוחד אם יגידו לי שאני צריכה קיסרי ואז יוציאו משם תחנוקת במשקל סביר ללידה רגילה, כי אני כבר אהיה אחרי הניתוח.

אז רופאת הנשים שלי הציעה לעשות לי סטריפינג אם ארצה בשבוע 38.
    מה גם שבהתחלה היא עשתה לי תיקון וסת והזיזה לי את "תחילת ההריון" בשבוע אחורה, אז אם לספור ממש לפי הוסת האמיתית אני אהיה בשבוע 39 ככה שזה לא ממש מוקדם.

וגם האמת היא, קצת אגואיסטי מצידי- אבל אני מתה ללדת!
    אבל זה כמובן לא השיקול...
  • אההה הבנתי, אז אצלי זה בטח לא יקרה, אצלי העוברית קטנה יחסית... מה שכן יכול לקרות זה זירוז כי היא לא גדלה (שזה מה שקרה לאמא שלי בהריון שלי..בשבוע 36!).
    חבל חשבתי שיש לי עוד תקווה

• הלוואי, אבל לא מדויק....

סטריפינג זה לא 100% הצלחה
  • בהצלחה

• ג'ני אני מחזיקה לך אצבעות שזה באמת יעבוד ויצליח בע"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה