אחרי הבדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שראיתי את האפרוחים שלי גדלים מפעם לפעם האחות אמרה שיש לי מעט חלבון בשתן ואמרה לי לאכול כמה שפחות אוכל מטוגן ויותר בשר... האמת שאני כמעט ולא אוכלת אוכל מטוגן... ככה ש.....
4 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לבלוטת התריס אין לי מושג.
    בקשר לחלבון בשתן, תשתי המון מים. לפחות ליטר וחצי, שניים ביום.
    אם זה לא יעזור, תהיי גם במעקב של לחץ דם כי לפעמים חלבון בשתן מעיד על התחלה של רעלת הריון.
    זה בדיוק מה שהיה לי עם עדן.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני מניחה שהבעיה זה השתיה........

רעלת הריו???
  • אני מניחה שהבעיה זה השתיה........

רעלת הריו???
  • תהיי במעקב לגבי פעילות יתר בבלוטת התריס - מאוד חשוב לטפל בזה בהריון.

לגבי רעלת הריון, העתקתי לך מה שרשום לנו כאן באתר:

רעלת הריון היא סיבוך של ההריון אשר מלווה בעליית לחץ דם, ולעיתים פגיעה בתפקוד אברים שונים בגוף כגון הכבד והכליות. מצב זה מתרחש אך ורק במהלך הריון, והוא חולף לאחר סיום ההריון. למרות השם של המצב (רעלת הריון) אין מדובר בהרעלה, אלא בתגובה חריגה של הגוף להריון.

רעלת ההריון מתאפיינת בתסמינים וסימנים שונים. לעיתים הדבר מתבטא בעליית לחץ דם בלבד (ונקרא Gestational Hypertension או Pregnancy-Induced Hypertension-PIH) ולעיתים המחלה מתבטאת כמכלול הכולל עליית לחץ-דם, הפרשת חלבון בשתן ובצקות. מקרים מסוימים של רעלת הריון מתבטאים בפגיעה כוללת יותר אשר מאובחנת בבדיקות מעבדה המדגימות ירידה בערכי הטסיות, פגיעה בכדוריות הדם האדומות ופגיעה בכבד (תסמונת הנקראת HELLP SYNDROME = Hemolysis, Elevated Liver enzymes, Low Platelets).

המצב הקשה ביותר של רעלת הריון, הנקרא Eclampsia, הוא למעשה עווית (פרכוס) הריונית - זהו מצב נדיר ביותר (בארץ) אך חמור.

קיימות מספר דרגות חומרה של רעלת הריון. דרוג החומרה תלוי במידת העלייה בלחץ הדם, רמת הפרשת החלבון בשתן, סימנים נוספים (כגון סימנים נוירולוגים) ובדיקות המעבדה.

רעלת הריון באה לידי ביטוי במהלך החצי השני של ההריון ובמיוחד לקראת סופו (עליית לחץ דם לפני שבוע 20 מחייבת שקילה של אבחנות רבות נוספות).

בהצלחה ותרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה