אני יודעת שאני ממש מקדימה את המאוחר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל בכל זאת.... יש עוד חודשיים בע״ה עד הניתוח, כמה שזה נשמע רחוק, זה כל כך קרוב, במיוחד שין לי הרבה זמן לפינוקים מיותרים, הימים רצים לי מהר סביב הבנים....
    אני ממש מתחילה לחשוב איך ומה יהיה.... וומנסה להיזכר, איך מכינים בקבוקי תחליף חלב, למרות שאני ממש מקווה להניק,
    אני ממש נלחצת שאני לא מצליחה להיזכר בכל דבר קטן, בכל הפרטים החשובים....
    אוףףףף הרי אני לא אשאר לבד בעולם עם התינוקת, יש אינטרנט, יש אתכן תודה לאל

4 תגובות
עמוד 1
  • על מה את מדברת?!?!?

אני חושבת שאף פעם אי אפשר להיות לגמרי מוכנים.
    אל תשכחי שפעם אחרונה שהתעסקת בכל זה הייתה כמעט לפני 4 שנים!

זה המון זמן... ואני בטוחה שאת מוטרדת ובלחץ לא פחות ממני!

תאמיני לי שמה שמרגיע אותי הכי הרבה זה שיש את הבנות המקסימות בפורום הזה שאני הולכת להציק להן הרבה כשהבובה שלי תיוולד, ובגלל שאת תלדי אחרי, בטח אני אוכל לתרום טיפ או שניים
  • ג׳ני את מקסימה!!!!

• אם זה עוזר-
    אני מרגישה בדיוק אותו דבר.
    כאילו זאת הפעם הראשונה ואני לא יודעת כלום!!

• צרת רבים חצי נחמה?
    גם אני מרגישה ככה..רק שלי אין ניסיון קודם :)
    אני בונה על זה שאמא שלי תעזור לי ושאני אקלוט במהירות איך עושים את הכל... וגם על הפורום פה כמובן :)

אין ספק שיש בזה משהו מפחיד, יש אחריות גדולה, תינוק קטנטן, וצריך לדעת בדיוק איך לטפל בו וח"ו לא לפגוע או משהו...זה מלחיץ כשאת לא יודעת אם את עושה נכון..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה