מי רצתה להתחבר לפלאפון? לקרוא ולהתרחק מהם! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בייום שישי 23/9 בשעה 14:00 לערך, הגעתי עם בני לעמדת פלאפון בגרנד קניון על מנת לקחת לו מכשיר נייד. קיבלנו הצעה , 29.90 למכשיר (פשוט,לא אייפון לא סמארטפון..פשוט לגמרי פול טאצ') ומסלול נקבע 7.9 (לא יודעת אם כולל מע"מ או לא..נניח ולא..10 שקלים) עבור 200 דקות ליעדים נבחרים בלבד שנקבעו מראש על ידי באותה העת. תענוג לא? אז יופי נמשיך, ביקשתי לחסום טוטאלית את הגישה לאינטרנט,לSMS,לSMS תכניות ריאלטי ותרומות (במסלול שלי ישנה גישה לכל אין צורך שכל מכשיר יהיה בעל גישה לאלו) ביקשתי מספר פעמים רב ונאמר מספר פעמים שלא תהיה גישה בשום דרך! חתמתי על טפסים ובטופס שלהם שמשום מה מובנה אוטומטית שכל שירותי האינטרנט פתוחים,ישנה רובליקה לסימון X לחסימה משמאל לרובליקה המובנית שלהם, ומשמאל לאלו ישנו מקום לחתימה שלי. סימנתי את הכל X וחמתית בצד השמאלי בכל תיבה מסודר מאוד ,שוב הובטח כי לא תהא גישה לאינטרנט, הוסבר לי כיון שאנחנו באמצע חודש החיוב הראשוני יהיה יחסי כשהמסלול הראשוני הוא 99 לחודש 100 דקות לכל היעדים+100 SMS כך שבסוף חובונית נשלם כ 65 שקלים+/- וב 2/10 החשבונית החדשה כבר תצא לפי המסלול עליו דיברנו בתחילה 29.90+7.9 ) מצויין! מאושרים הגענו עם מכשיר חדש הביתה בשעה 15:45... יום למחרת בשבת סביב השעה 20:30 בערב נכנסתי לחדרו של בני וגיליתי שהוא ביוטיוב !!! איך??? הרי הובטח כי הגישה חסומה!!! חתמתי על חסימה !!!!!!! לקחתי ממנו את המכשיר ולמחרת בשעה 8:15 התקשרתי *166..נאמר לי שם כי לא בוצעה שום חסימה אלא להיפך... נאמר לי שהמסלול הינו 30 שקלים דיברת שילמת+29.90 עבור המכשיר מה שלא היה ולא נברא !!!! במשך ימים אני מנסה לקבל תשובות, איך יכול להיות שחתמתי ואצלם מופיע הכל פתוח ???!!!! ביקשתי ממנהלת בשם מורן לפקסס אליי את הטפסים שחתמתי עליהם ושם התגלתה זוועה !!!!! ראיתי שהחתימות שלי שינו מיקומן\ ראיתי מבין האותיות שאכן קיימים הסימונים של X בכל רובליקה אך כיון שהכל הוזז ממקומו הם מכחישים כל דבר ועליי לשלם עבור הטעות שלהם !!! 190 שקלים לא כולל מעמ !!!! הגניבה, הרמאות,ההרגשה שלי כרגע שקראו לי שקרנית מספר פעמים לא קטן (לא מפורשות אבל חבר'ה...את התואר קיבלתי בכבוד ולא קניתי אותו בשוק....אני יודעת לקרוא בין השורות ויודעת להבין היטב מה נאמר לי גם אם לא נאמר במילה המפורשת) לפני כשנתיים נעשתה טעות כזו דומה בעמדה שלהם בלב המפרץ טעות שעלתה לי ב 850 שקלים!!!! שאותם סירבו להחזיר בכל תוקף וזאת שוב כי נציג שלהם רימה אותנו. אני מתכוונת להפיץ את זה בכל מקום אפשרי ! לא יתכן כי הם מחתימים על דבר אחד ובפועל מקבלים דבר אחר ! פניתי למשרד התקשורת בנושא ואני לא מוכנה לוותר על שקל הפעם ! לא ייתכן שיגנבו ממני 110 שקל ככה סתם.אני אמא ל3 ילדים ! אנחנו עובדים קשה מאודג בשביל הכסף ולא יתכן שפלאפון יגנבו מאיתנו. ! כלקוחה שלהם 17 שנה !!! כנראה שהגיע הזמן לנתק חבלי לידה . מעל שעה בטלפון איתם העלתה עוד יותר גועל מהם ...גזלו ממני שעה עבודה ! מעבר לכך עשו לנו ביטוח למכשיר ב 29.90 לחודש...הנציגה שיקרה לבעלי ואמרה שזה ללא כל התחייבות מצידנו ! והנה קנס 101 שקלים אם אני אנתק מהם שירות! כי היא חייבה אותנו לשירות לשנה ! גנבים ! ואני אשתמש במחלק הונאה ובעו"ד הפעם !
4 תגובות
עמוד 1
  • עצבים!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ברחתי כל עוד נפשי בי ואם פלאפון תהיה החברה היחידה בשוק אני מעדיפה לדבר עם גביעי לבן וחוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שונאת אותם שקרנים גנבים רמאים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • כל מילה של תמי בסלע - גנבים רמאים שקרנים!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה