עד כמה הלידה קרובה?והפקק הרירי. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 36+4,מוניטור שעשיתי אתמול הראה כי יש צירים לא סדירים ולא ארוכים, יש לי פתיחה של שני סנטימטרים ומחיקה של 90%,בלילה הייתה לי ירידה של הפקק הרירי*, הצירים אינם כואבים וכן הם אינם מתחזקים בכלל מאתמול,(בשבוע 34+4 היה לי את אותה הרגשה ואז כבר היה פתיחה של 1 ס"מ ומחיקה של 50%)האם יש אפשרות לאמוד אם הלידה תתרחש בימים הקרובים, או שיש סיכוי סביר שאני אסיים גם שבוע 40,אשמח לקבל תשובה, כי זה מציק ומלחיץ להרגיש לגמרי באוויר.... תודה רבה!

*האם הפקק הרירי יכול לרדת בכמה פעמים,כי מאתמול בלילה שירדה הפרשה ענקית(לבנבנה צהבהבה וצמיגית) כמעט בכל ניגוב יורדים עוד גושים כנ"ל אבל בכמות קטנה בהרבה, האם יכול להיות שזה בכלל משהוא אחר ולא הפקק הרירי? הבנתי שהוא לא חייב להיות אדמדם חום.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין שום דרך לאמוד עד כמה הלידה קרובה. הניחוש שלי שהיא לא תמשך עד שבוע 40, אלא תקרה בימים הקרובים - אבל זהו ניחוש ואין דרך אמיתית לדעת.

כן, הפקק הרירי יכול לרדת מספר פעמים, רק חשוב לוודא שלא מדובר בירידת מים ולא הוא לא חייב להיות חום-אדמדם לרוב הוא אכן לבן וצמיגי.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה