שאלה בקשר להוצאת תינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה שאלתית ואני רוצה לדעת מה אתן חושבות
    בהנחה שאני אלד מחר והכל יהיה תקין אני מקווה שביום שישי בבוקר אני יוצאת הביתה שזה ערב כיפור כידוע ונראה לי לא היסטרי לצאת עם הילד בתנאי שאני יעטוף אותו טוב טוב להורים שלי לארוחה ולחזור - אני אשתגע בבית וגם למחרת לצאת לבית הכנסת
    אני יודעת שיש פה כאלו שתוך שבוע כבר טיילו עם הילדים בחוץ אבל כשמדובר בתינוק קטן שרק הגיע מבית חולים זה נראה לכם מתאים?

המסנג'ר שלי: [email protected]

11 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תלדי, אח"כ ספקלוציות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • גם אני אומרת קודם כל תלדי ותראי

אני שדור היה בן שבוע כבר יצאנו החוצה וטיילנו בחוץ

• אני לא הייתי יוצאת עם תינוק בן כמה ימים לבית כנסת
    להורים כן
    אבל הכי חשוב קודם תלדי

• להורים הייתי בכייף הולכת, יש יותר סטריליות לילד בן יומיים בע"ה שתלדי מחר
  • בית כנסת זו הכוונה לעמוד בחוץ ולשמוע את השופר ממש לא להיכנס

• קודם תלדי, אח"כ תיראי איך את מרגישה ומה את מסוגלת ויכולה לעשות.
    לבית הכנסת לא הייתי לוקחת - גם בחוץ יש עומס אנשים.
    גם להורים בטח לא הייתי הולכת אלא אם כן זה באמת רק ההורים ואתם.
  • כן ההורים ואנחנו נטו. אחכ יוסי הולך לבית הכנסת ושקד או שתלך להורים שלו או שתישאר אצל ההורים שלי ואני פשוט אתחרפן בבית אני יכולה לבקש מחברה שלי שתבוא אליי ונשב טיפה אצלינו בבית עד שיימאס לה במקום בחוץ אבל באמת עוד נראה לא נראה לי יש משהו באופק אצלי

• כשאני ילדתי את תמר ישר מבית החולים הילדות רצו ללכת לקפצית בצומת ביל"ו שזה 100 מטר מבית החולים אז לקחנו אותם. כשהגר היתה בת 3 ימים יצאנו לטייל בטיילת בתל אביב...לא יקרה כלום את יכולה לצאת בשקט ולהינות ושיהיה בשעה טובה ולידה קלה

• כל דבר בעיתו

ואני יצאתי אחריי כמה ימים לטייל כבר וב"ה הכל היה בסדר
    מה שאת מרגישה ורוצה תעשי

• טוב סביר להניח שביום כיפור אני בבית חולים כי היום לא היה שום דבר חדש בבית החולים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה