שאלה שאלתית ביותר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי חמודות!!!
    יש לי חברה בעבודה שמתחתנת עוד שבועים וחצי.
    התחלנו ביחד את העבודה וההכשרה עברו אותה ביחד צמוד והינו כמו זוג נשוי

11 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מתייעצת עם בעלי מה לעשות
    חופה בדרך כלל בסביבות השעה 9
    אם את לא הולכת ... וזאת חברה קרובה היתי נותנת את המתנה שמגיע לה

• אני הייתי מסבירה לחברה, היא בטוח הייתה מבינה....

פשוט תביאי לה את המתנה (כסף) באותו יום או יום לפני או אחרי.

או אם חשוב לך ללכת אפילו לקצת, תנסי לרחרח עם בעלך איך הוא מרגיש לגבי העניין (אבל ממש בזהירות)
  • מתנה ברור שהיא תקבל! על זה אין שאלה..
    השאלה כמה?

• 400-500 נראה מתנה יפה לחברה

• חברה טובה צריכה להבין
    אבל בכל זאת תתייעצי עם בעלך תציגי לו את הסיטואציה תראי אולי יפתיע אותך
    בכל אופן חברה קרובה 400

• חושבת כמו הבנות מעלי
    תנסי לדבר עם בעלך בעדינות מה הוא חושב על זה
    אולי ללכת רק לחופה לכבד? אולי לא ללכת ?
    וכמובן דברי עם אותה חברה ותסבירי לה את המצב העדין!

לגבי מתנה- אני הייתי נותנת 200-250 לחברה מהעבודה
    במידה ואני לא הולכת ...אבל זה תלוי בקרבה, אם את אומרת שהיא חברה טובה טובה אז אולי גם יותר 300+

• הקירבה היא רק בעבודה

• אז עכשיו שהסברת בדיוק את רמת החברות... אז בהתחשב בעובדה שאת כמובן הולכת לבד 300 זה מכובד.
    השאלה אם היא הביאה לך מתנה נניח לברית של עידן ולבית חולים כשילדת
    שזה יהיה פחות או יותר באותו סדר גודל ולא תצאי חומוס שהבאת לה פחות ממה שקיבלת.
  • אני חושבת כמו הבנות... תתיעצי עם בעלך ובנוסף תסבירי לחברה את הדילמה כאן... תראי לה שאת ממש מבואסת...
    אני מאמינה שהיא תבין
  • אם כך לדעתי תכסי את המנה עם פלוס קטן..תביאי לה ביום האחרון שהיא בעבודה לפני החתונה או אפילו תמסרי עם מישהו מהעבודה שנוסע ואת סומכת עליו עם ברכה בפנים.
    לא חושבת שהייתי נוסעת לעיר אחרת..הנסיעה לשן ובחזרה זה זמן משפחתי של שעתיים לפחות..זה לא יום רגיל.
    כשקיבלנו מתנה שבקושי סגרה את המנה מבחור שהודיע שלא יבוא ולא הגיע ובכל זאת מסר מעטפה עם ברכה קטנה- זה חימם לי ולבעלי את הלב.

דברו איתי בפייסבוק

• אני והיא הכרנו אחרי שעידן נולד.
    שהוא היה בין 8 וחצי חודשים. שיצאתי לעבוד. (יוו עוד 10 ימים אני כבר בשוק העבודה שנה ו3).
    ביום הולדת שלו היא הביאה לו מתנה, חמודהה.

תודה בנות.
    אני כנראה אביא לה 300-400
    מחר כבר אגשש עם בעלי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה