שלום ד"ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    החודש התחלתי זריקות פיורגון, עומדים לפני הזרעה ראשונה. יש לי שחלות פוליציסטיות, טיפול ראשון שאנחנו עושים ואף פעם לא התנסתי בזריקות.
    התחלתי את הזריקות ביום ה- 3 למחזור במינון של 50 יח' למשך 6 ימים.
    יום אחרי שעשיתי את הזריקה האחרונה עשיתי בדיקות דם ומעקב זקיקים, יום 9 למחזור.
    תוצאות בדיקות הדם:
    E2- 202
    Progesterone- 1.1
    מעקב זקיקים:
    רירית הרחם- 6.6
    רירית סדירה
    ללא נוזל בדוגלס
    זקיקים קטנים מרובים בשתי השחלות.

לא צריך להיות רופא בשביל להבין שהזריקות בכלל לא השפיעו עליי...
    הרופא שלי הגדיל לי את המינון ל 66 יח' לעוד 4 ימים וביום חמישי הקרוב אני צריכה שוב ללכת לעשות בדיקות דם ומעקב זקיקים.
    רציתי להתייעץ איתך,
    המינון שהרופא שלי העלה לי לא נמוך מדי? לא היה כדאי להעלות יותר את המינון?
    יש סיכוי שעם מינון כזה תהיה השפעה?
    יש לי מן תחושה לא נוחה באיזור הרחם והשחלות, זה לא כאבים, זה יותר אי נוחות כזאת והרגשה של התכווצויות וזה בא והולך. זה בגלל הזריקות?

אני אשמח לשמוע את דעתך.
    תודה מראש וסליחה על החפירה...
    שתהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני חושב שמה שהרופא שלך עושה הוא נכון באופן עקרוני, אם כי יתכן שהוא מעט זהיר מדי. אחת הבעיות עם נשים עם שחלות פוליציסטיות הוא שהמרווח בין המינון שלא נותן תגובה למינון שנותן תגובה חזקה מדי, הוא מרווח קטן ולכן צריך להעלות את המינון בזהירות ובסבלנות. עדיף שיקח קצת יותר זמן ושתבייצי ביצית או שתיים מאשר שתהיה תגובה חזקה מדי שתבטל את כל הטיפול.
    יתכן שה אינוחות שאת מרגישה היא סימן שהשחלות מתחילות להגיב.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה