תוצאה גבוהה של בדיקת העמסת סוכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי את הבדיקה של ה-50 גרם ויצאה לי תוצאה גבוהה ומלחיצה . הגבול הוא 140 ולי יצא 170 . אני יודעת שאני צריכה לעשות עכשיו את ה-100 גרם אבל האם התוצאה שלי גבוהה מאוד? למישהי יצאה כזאת תוצאה ובסוף ב-100 יצא לה תקין? כי נראה לי שאני חורגת בהרבה..לצערי גם ההמוגלובין שלי יצא נמוך 10.7 למרות שאני לוקחת ברזל.
10 תגובות
עמוד 1
  • זו תוצאה גבוהה אבל עד בדיקת ה- 100 זה לא באמת אומר שום דבר. כבר היו בנות שבבדיקת ה- 50 יצאה תוצאה גבוהה וה- 100 הייתה תקינה. תהיי אופטימית

• זה באמת גבוה -אצלי היה 154 וגם עשיתי 100 גרם...

בקשר המוגלבין -תתחילי לקחת ברזל כי אחרי הלידה המוגלבין נופל עוד יותר.

בהצלחה
  • הריון ראשון, לי יצא ממש גבוהה 180 אם אני לא טועה, ו 100 היה תקין!
    שיהיה בהצלחה

• אני מקווה שיהיה בסדר. קבעתי למחר בדיקה של ה-100 גרם . יש לי עוד בעיה ..היום יש לי יום הולדת 30 (ממש כיף להיות ככה מודאגת ביום הולדת..)ואני רוצה ללכת למסעדה עם בעלי.השאלה אם לפני שמתחיל הצום אני יכולה לאכול סוכר או שעדיף להמנע מסוכר כל היום?
  • קודם כל - יום הולדת שמח! את חוגגת עם אמא שלי, ככה שיש לי סימפטיה לתאריך הזה. מאחלת לך אושר, בריאות ורק נחת וחיוכים

• לי בבדיקה של ה-50 היה 220 (!!!)
    הרופא כמעט התעלף שלח אותי לעשות את הבדיקה של ה-100 בבהילות...
    וה100 יצא תקין ואפילו נמוך

הכל יכול להיות..
    בהצלחה!
  • וואו את ממש מנחמת אותי..אני כ"כ מודאגת... הוא אמר לך מה יכולות להיות הסיבות שיצא לך כ"כ גבוה? אולי אכלת מתוק ערב לפני?את יודעת על הרבה בנות שקיבלו גבוה ב-50 וה-100 היה תקין?
  • שאלתי את הרופא איך זה יכול להיות שיש כאלה פערים בין הבדיקות
    הוא אמר שרק 10% מהבנות שנשלחות לבדיקה חוזרת באמת יש להם בעיה בסוף
    ושהרוב מסתבר שזה טעות!!!

תתעודדי

גם אם ח"ו יהיה בעיה בסוף לא תמיד זה כל כך חמור לפעמים צריך רק שינוי ת****..
    אל תתבאסי מראש!
  • וואו את ממש חמודה. ממש עודדת אותי..אני מאוד מקווה שאני לא ב-10% . האמת שגם שינוי ת**** קצת מבאס לעשות אבל אני אומרת לעצמי עדיף מבעיות אחרות שחס וחלילה יהיו..
  • היי מבינה את הלחץ שלך
    בהריון הראשון יצא לי גם גבוהה לא זוכרת כמה ובסוף בבדיקה של ה100 לא היה לי כלום
    בהריון השני יצא לי גם גבוהה ולא כל כך והיה לי סכרת הריון
    זה די תלוי תחקי לבדיקה של ה100 ותיהיה קשובה להוראות של הבדיקה
    מחזיקה לך מותק בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה