לויתן נדיר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    מחר (או בעצם כבר היום) אני נפגשת עם אלה (ELAF) לצילום הריון או מה שנשאר ממנו.
    מצד אחד אני מזה שמחה כי אני מלאה בדרך כלל אבל ההריון בא לי ממש יפה (ואני לא אובייקטיבית..) בגלל שרזיתי בהתחלה 10 ק"ג, אז רואים בעיקר בטן.
    מצד שני- מלפני 3 שבועות כבר נהייתי כבדה ממש, כלום לא עולה עליי, הבטן מסתירה לי את כל הנוף כפרה עליה (ועליהם כמובן) והשבוע התחלתי להתנפח כמו שרק- אז דווקא את זה לתעד?
    טוב אני מקווה שייצא בגבול הנורמלי שלא אתפדח להסתכל על התמונות,
    אלה- אני מקווה שהפוטושופ יודע לעשות פלאים..

8 תגובות
עמוד 1
  • וואווו!!
    לפי מה שראיתי, אני בטוחה שייצא מעולה!!!

מחכה כבר לראות את התוצאות....

תהנו מחר!

• את בידיים טובות. אלה מוכשרת ברמות ואת תהיי דוגמנית יפהפיה, אין לי ספק. שיהיה בהצלחה, אני כבר מחכה לראות את התוצאות

• תפסייייייקי
  • אשה בהריון זה אחד הדברים היותר יפים שיש (פרט אלי אני באמת היתי לויתן).
    אבל כל השאר מהממות.
    אני בטוחה שאת ממגזימה. שיהיה בהצלחה ותהני

• תמונותתתתתתתתתתתתתתתתתת
    אני רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

• מסכימה לגמרי עם רינקה!!!

כולנו יםות
  • הליויתן ההריוני הכי יפה שראיתי!!!! נבי הלוואי עליי להיראות ככה בחודש כזה מתקדם!! את יפה טבעית ההריון רק מוסיף

• הריון יפה בהחלט.
    עינב היה יום מקסים מצחיק ומהנה.
    תודה לך:)

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה