-
הי שיר,
למיטב ידיעתי את אמורה להתחיל לספור מהיום של הדימום החזק...
לגבי התרופות, ניסית בעוד בתי מרקחת? או שלמיטב זכרוני פשושה כתבה פה לא מזמן שיש לה למסירה, אולי תצרי איתה קשר..
זה מאוד טבעי ובסדר שאת לחוצה ומתרגשת, וגם תמיד לפני מחזור אנחנו עצבניות ומרגישות די רע ( גם אני לפני מחזור ויש לי סוג של דכאון קל)..
לגבי בעלך, אני בטוחה שיסתדר, הם פחות מבינים מה עובר עלינו, אצלנו ההורמונים מתחרפנים, עולים יורדים, ואצלם כל הזמן נשאר אותו דבר, תכלס שעמום

תרגישי טוב ואמן שיהיה טיפול מנצח

-
מאמי קודם כל להירגע!!
תנשמי עמוק...
לגבי הזריקות, מפתיע לשמוע שצריך להזמין
-
נטלי, אמורה להתחיל עם פיורגון, לא ניסיתי בעוד בתי מרקחת... זה פשוט יעלה לי הון תועפות... בקופת חולים יש לי השתתפות וזה אמור לצאת בסביבות ה-700 ש"ח כל התרופות במקום 4000 בערך... אצטרך לבדוק בקופ"ח נוספות... אני לא יכולה להוציא סכומים כאלו... חייבת מהקופ"ח!
בדרך כלל המחזור לא מתחיל לי ישר, אלא יום יומיים הפרשות חומות ואולי מעט דימום...לאחר מכן הפסקה של יום יומיים נקיים ואז הוא מגיע... פשוט לא ידעתי ממתי מחשבים, בטוח מהדימום המאסיבי ?! (שאלתי גם את ד"ר ישי...)
אתן מזריקות לעצמכן או שהבעל עושה את זה? (מתה מפחד...
" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
-
הייייי
את צריכה להזריק החל מהיום השלישי למחזור המאסיבי, לא ההפרשות.
את לא עושה ב. דם ביום השלישי לראות שההורמונים נמוכים?
לגביי הפיוריגון, זה ממש מוזר, תנסי בית מרקחת אחר.
אני יודעת שבלאומית אצלנו יש תמיד רזרבת חירום במקרר שניתן לקבל אפילו בלי מרשם אם את מטופלת של רופא פוריות שם.
אצל הרופאה שלי יש גם רזרבה שהיא שומרת למקרה חירום במרפאה הפרטית שלה..
לגבי הריב עם בעלך
-
במיוחד שאף אחד לא יודע כלום על הסיפור... אפילו לא אמא שלי והאחים שלי שאני הכי מחוברת אליהם בעולם... פשוט החלטנו לא לספר, יותר זה בא מבעלי, בגלל שהבעיה אצלו הוא נורא רגיש לעניין ולא רוצה שאף אחד חלילה ידע... אז אני מכבדת אבל קשה לי נורא פתאום...
אני מרגישה כל כך לבד...
-
הי לילוש... גם אני בלאומית, פשוט נגמר להם המלאי...
אני מטופלת בפרטי, את חושבת שניתן לרכוש אצל הרופא?
אסע היום לקופה אחרת לבדוק...
תודה בנות
-
תשאלי את הרופא שלך, את לא רוכשת דרכו
אם יש לו במרפאה את לוקחת אמפולה ומחזירה לו אמפולה חדשה מהמרשם שנתן לך.
-
היי...
לא מבינה .. אני בשלב הזרעות.. רק רציתי לאחל לך בהצלחה !!!!
ולגביי הבעל.. זה בסדר ולגיטימי ההורמונים משגעים אותנו..
בהצלחה

-
לגבי התרופות: לפעמים אם לא היה לי איפה לקנות הייתי לוקחת מהרופא שלי ומחזירה לו בפעם הבאה (הרי אין לו איזה ספק שלא תחזרי אליו. במהלך הטיפולים אנחנו קשורות טוב טוב לרופא המטפל..). אז תבדקי את האופציה הזו..
לי נשאר אוביטרל אחד במקרר, כמה אמפולות של מנוגון, אסטרופם ואנדומטרין. אם את רוצה - אעביר לך בכיף. יש גם איזו עמותה (לא זוכרת איך קוראים לה שאוספת תרומות של תרופות ומחלקת אותן לבנות בטיפולי פוריות. אולי תבדקי גם את האופציה הזו..
לגבי המחזור: עם כל הכבוד שאני רוחשת לניסיון של הבנות כאן, לא הייתי מסתמכת על הניסיון האינדיבידואלי בלבד. לי גם קרה שהיו הפרשות של יומיים, אז הפסקה ואז הוסת האמיתית כמו שאני מכירה. דר' ישי (שאין לי ולו ספק קטנטן במקצועיות שלו) המליץ להחשיב את הימים של ההפרשה במניין ימי המחזור, והרופא שלי - לא. על סמך בדיקת דם ואולטרסאונד הוא הגיע למסקנה שלא להחשיב את הימים של ההפרשה כוסת. לכן, עדיף שתתייעצי עם הרופא המטפל.
לגבי הבעל: קחו דברים בפרופורציה - הכל בסדר. לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות. זה שרבתם זה רק אומר שאכפת לכם. וכל קושי הוא בעצם הזדמנות לצמיחה. נצלי את זה לטובה..
שיהיה המון המון בהצלחה

-
היי שיר,
אני גם התחלתי טיפול ראשון (IVF) ,לגביי הווסת נראה שרצוי לספור את היום השלישי שיש ממש דימום ,אצלי זה הגיע ממש בכל הכח -אז לא היתה לי דילמה .
לגביי המתח בינך לבעלך, אז כמו שראיתי כאן כולן באותה הסירה ,מה שזה אומר שאתם זוג נורמלי לחלוטין ,מה שכן תנסי להמשיך כרגיל ,לא להמשיך את המריבה ולא לדבר איתו ,תנסי להתעלות על עצמך למרות הקושי ,ואנחנו כאן יודעות כמה שזה קשה !!
שיהיה לך ולכולנו איחולי הצלחה ...

-
שירלי מאמוש,
אני רואה שכבר ענו לך...
אז קודם כל קבלי ממני חיבוק ענק ותנשמי עמוק!
חודש דעבר אני התחלתי להזריק ביום השלישי להפרשות החומות וכמה ימים אחר כך קיבלתי שוב מחזור... אני לא ידעתי שצריך לחכות לדימום המאסיבי וסתם זה שיבש לי את הטיפול....
לגבי התרופות, תנסי לבדוק מלאי בסניפים אחרים, חבל שתשלמי יותר....
לגבי בעלך, אתם נמצאים עכשיו בתקופה ממש לחוצה וכל דבר מקפיץ את הפיוז.... אני מכירה את זה כי אני מרוקאית... חח ח
זה לא פשוט אבל תנסי להפוך את התהליך לחוויה משותפת של שניכם ולגלות יותר סבלנות...
לא קל, אבל אני בטוחה שגם בעלך אובד עיצות ולא קל לו עם התהליך...
אם את מרגישה שקצת הגזמת בתגובה שלך, אז תפנקי אותו היום ותעשו לכם ערב רומנטי
-
לפי מה שאני מבינה, את קונה את הזריקות בבית מרקחת של הקופת חולים שלך?
אם כן אז תנסי באמת בעוד בתי מרקחת של הקופ"ח כי זה באמת המון כסף.
או כמו שהבנות המליצו פה, תדברי עם הרופא שלך אולי באמת הוא יוכל לתת לך בנתיים אמפולה עד שתקני ותחזירי לו...
לגבי המחזור-אם בדרך כלל יש לך הפרשות ורגיעה ואז מגיע המחזור אז אני חושבת שאת צריכה להתחיל לספור מהרגע שיש לך דימום מסיבי. אבל שוב, הכי טוב שתתייעצי עם הרופא שלך.
בהתחלה דודה שלי הזריקה לי כי לא הייתי מסוגלת לחשוב על לדקור את עצמי ובעלי כמעט התעלף כשהאחות הסבירה לנו איך לעשות אז הוא בכלל לא עושה לי. באחת הפעמים דודה שלי לא יכלה לעשות לי ולא הייתה לי ברירה ועשיתי לעצמי. ואת האמת?? בכלל לא כאב וסתם עשיתי מזה עניין יותר גדול ממה שזה. אז עכשיו אני מזריקה לעצמי או שאני מתפנקת על דודה שלי והיא עושה לי
-
מההתחלה הזרקתי לעצמי.. כמובן שפחדתי מזה, אבל אחרי הפעם הראשונה הבנתי שזה די פשוט והעדפתי לא להיות תלויה באף-אחד..
-
אורי, פפאיה, לילי, נתלי, קרן, אפוש, ao0610 כולן....
-
-
אני שמחה לשמוע שהמצב רוח השתפר!!
-
במקרים רבים שופינג הרבה יותר זול מטיפול אצל פסיכולוג ואת התוצאה אפשר לראות באופן מיידי... חח ח אני ממש שמחה שהמצברוח השתפר!!!
וירטואלי או לא וירטואלי, אני לפחות יכולה להעיד על עצמי שכל יום אני מודה על הפורום הזה ועל כך שהכרתי אתכן....
החודש יש לי הרגשה טובה שהרבה מאיתנו נעבור לפורום השכן ונפגש בגינה עם בטן עגלגלה;-)
-
תגידו..... גם אתן מכורות לפורום הזה כמוני??
-
נטלי - לגמרי מכורה!!! אמן...
אני וקרן כבר סגרנו שפותחים שולחן למשפוח'ה ולחבר'ה ב-3/1/12 (קרן אני מקווה שלא טעיתי בתאריך...
-
אוףףףףףףףףףףףףףף אני מתה שיעבור כבר החודש הזה...
אתן יודעות מה בא לי?!!!!!
להיות עכשיו ביום ה- 14 מההחזרה, בקופ"ח, בדיקת דם, בתא מהממת, אני יתחיל לרקוד עם כל החולים והזקנים החמודים בקופ"ח.... נשבעת לכן אני מסוגלת.... או שלא, נשמור על צניעות ....
אההה.... ותסלחו לי אבל אצטרך להשאיר אתכן במתח חודשיים לפחות!!!
-
חחחחחחחחחח הרגת אותי, לרקוד עם כל הזקנים בקופ"ח
-
-
שירלי, איך תגיעי לפתיחת שולחן אם את לא זוכרת כבר את התאריך? חחחח חחח
12.1.2012 זה התאריך!!! חח חחח
אפוש, בטח שאת מוזמנת להצטרף!!! כולן מוזמנות לחגוג את ההריון איתנו... כל המרבה הרי זה משובח....
צריך רק להחליט על מקום ושעה ומי מביאה מה, כי בטח לא נוכל לאכול הכל עם הבחילות שיהיו לנו... חח ח נעשה ארוחה קלילה
-
רגע רגע, אני מוזמנת??
-
ידעתי שטעיתי ושתהרגי אותי!!!
זכרתי משהו... טוב נו הייתי קרובה... פשוט יש לנו אירוע ב-12... סתאאאםםם לא... בכל אופן 12/1/12 תאריך מצויין, עכשיו בטוח אזכור... כתבתי ביומן...
חחחחחחח..... מצחיקולה.... אגב שכחתי איזה מינון אני צריכה להזריק 225 או 255
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין דברים כמוך שיר את הורסת!!!!!
-
פששששששששששש............איזה זיכרון... צדקת בדקתי 225!
תגידי בנוסף לחברות הוירטואלית שלנו, אכפת לך להיות היומן הוירטואלי שלי???!!!
-
חחחחחחחח בכיף מאמוש, אני פה לשרותך....
-
לא יודעת נראה... אין לי מושג איך נראית המחט בכלל...
בעלי כבר התנדב למשימה אז אני לא דואגת... (טוב נו... אולי קצת...)
-
קר בחוץ וחםםםםם בלב!!!
הספירה לאחור מתחילה!!! אז קדימה בנות, לפתוח חלונות בכל הבית!!!
החסידות ב-ד-ר-ך!!!!
מינון 225 זה בסדר גמור ולא יהיה לך גנון כי את צריכה רק אחת שתצליח להתפתח!!! חחח ח
מה גם שבטוח יעשו לך אולטרסאונד וימשיכו טיפול לפי התגובות של הגוף שלך...
דרך אגב שירלי, השלמת עם הבעלול???
-
בינתיים הפסיק לי הדימום.... אני מתה מפחד מהכאבים של המחזור שאני הולכת לסבול בעוד כמה ימים... (סיפרתי לכן על זה לא?!)
שאני חושבת על זה, עם כאבי מחזור כאלו... ברמות שאי אפשר לתאר... אני לא מפחדת מכלום!! מה כבר יכול להיות יותר כואב מזה....
-
גם בעלי חשב שהוא יזריק לי ושלא תהיה לו בעיה עם זה אבל כשהאחות הראתה לנו איך עושים וכשהוא ראה את המחט הוא נבהל והתחיל להחליף צבעים
-
רק הלידה... חח חח
-
היי מאמי מצטערת עבדתי כול היום ורק עכשו ניכנסתי לכאן...ואי יש פה ממש אווירה מחממת בפורום..כול הכבוד לכן בנות, תמשיכו לעודד אחת את השניה כי מה כבר נישאר לנו רק תיקווה אחת גדולה להצלחה..אני את הזריקה הראשונה של דקא אחות עשתה לי ומהזריקה השניה עשיתי כבר לבד.. פשוט תצבטי את הבטן בצד בין שתי אצבעות ותגידי לעצמך "אני יכולה ושום דבר לא יעצור אותי, שום כאב שבעולם לא גדול מהכאב שבלב שלי ומהרצון להיות אמא" ואת תראי שאת תצליחי.. פעם מישהי אמרה לי שהיא לפני שהזריקה הייתה חושבת על זה שהתינוק קורא לה מלמעלה ואומר לה " אמא, את יכולה, תני פוש קטן ואנחנו ניפגש"..את האמת ,ככה אני הצלחתי בטיפול הראשון מלפני 3 שנים והיום יש לי ילדה מהממת בת שנתיים כבר.. מאמי הכול בראש, עם כולן יכולות גם את תוכלי.. בהצלחה מתוקה..