גושים מתחת לבית השחי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

אתמול בלילה שמתי לב לפני השאיבה שיש לי גושים קטנים כאלה מתחת לעור כ1-2 ס"מ מתחת לבית השחי, אחרי השאיבה הגושים קטנו אבל לא נעלמו.

מישהי מכירה את התופעה? זה קשור לגודש? לייצור חלב?
    כמובן שאשאל גם רופא נשים אבל האם זה מוכר למישהי מכאן?

9 תגובות
עמוד 1
  • כן מוכר.
    תנסי לעשות מקלחת חמה לעסות את הגושים.
    גם לעסות אותם תוך כדי השאיבה - יכול להיות שנסתמה לך צינורית וזה יצר את הגושים הללו.
    ותמיד טוב לבדוק עם רופא

• מוכר מאוד.
    אני הייתי סובלת מזה המון.
    תנסי לעשות עיסויים באמבטיה כדי שלא תגיעי לגודש.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!

• תשאבי ותלחצי עליהם תוך כדי. כל עוד זה נעלם או קטן אחרי שאיבה זה לא צריך להלחיץ.
    בקרוב התופעה תיפסק.
  • מוכר ובכלל לא נעים
    זה קורה כמה ימים אחרי הלידה
    אח"כ זה עובר...

• תופעה מאוד מוכרת הכי חשוב לעסות עם מים חמים או בזמן השאיבה ללחוץ קצת שלא תהיה לך דלקת או גודש

]
    ]
  • כמו שהבנות אמרו: מוכר, לא נעים, ניתן לטיפול..
    גם לי היה.. אבל לא תפסתי את זה בזמן והייתי קצת עדינה מדי עם עצמי וזה החמיר: כל השדיים התנפחו נעשו אדומים, קשים וכואבים. הגעתי למיון בגלל זה ושקלו לעשות ניקוז כירורגי אבל לבסוף פתרו את הבעיה עם אנטיביוטיקה ועיסויים כואבים במקלחת..
    כדי שלא תגיעי לשם תקפידי כבר עכשיו על עיסויים תוך כדי מקלחת או שאיבה. גם אם זה קצת (או הרבה) לא נעים.. חשוב מאוד מאוד!!!!
    ואל תדאגי - זה יסתדר תוך כמה ימים..
  • אני מרגישה בהנקה מן עיקצוצים כאלו בבית השחי
    לא בדקתי לגבי הגושים - אבל למה העיקצוצים האלו מופיעים?
    וזה קורה לי רק בהנקה לא בשאיבה...

• יסמין זה כנראה נדיות החלב שמתקווצות כדי לשחרר חלב לשד.
  • מוכר ביותר...
    אצלי זה נגמר באנטיביוטיקה.
    לפי מה שהבנתי אלה בלוטות הלימפה. לא יודעת למה זה קשור...

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה