כיסא אוכל לתינוק שלא יושב לבד - - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה בסדר?
6 תגובות
עמוד 1
  • יש כסא אוכל שאפשר לשנות את זוית הישיבה (קצת להשכיב)

• זה בסדר, בטיפת חלב הסבירו לי שהילד יכול לשבת לארוחה למשך 20 דק' ואין שום בעיה עם זה.
    בתאבון לבר

• אסור להשיב תינוק לפני שהוא יושב לבד בעצמו במיוחד בגיל של בר שהיא בת חצי שנה
    אבל
    יש כיסאות ישיבה עם מצבי שכיבה ככה שזה טיפה יותר אפשרי

לעומת זה
    ליאם עדיין לא יושב במצבו אך הפיזיותרפיסטית שלו אמרה שבגיל שלו כבר הוא מוכן ואפשר להשיב אותו
    אז הבאנו נגר לגן שלו הוא לקח את כסא אחד מהגן ולקח מידות והוא מתאים את זה לליאם
    עם מישענת לגב שצמודה לו ומוסיף לזה מגש וגם מצב להניח את הרגליים
    בכדי שיהיה מוגן וזקוף מכל הכיוונים.
    גם אני צריכה לקנות לו כסא אוכל
    שראיתי כבר

• ברוב הכיסאות היום יש אפשרות לכמה מצבי ישיבה ( חצי שכיבה כמו בטרמפולינה )
    אפשר להאכיל גם בסלקל על השולחן בסלון לדוגמה או בטרמפולינה על השולחן שלא תתכופפי
    אני האכלתי את זהר בכיסא הרבה לפני שהוא התיישב לבד - כמעט בגיל שנה

• אני עדיין לא מושיבה אותם.
    שמה בטרמפולינה ומאכילה אותם. זה לא נוח, אבל זה כולה 20 דקות (כל אחד

• שירה - בר אוכלת פירות יפה מאוד! חצי תפוח+חצי בננה+2 פתי בר+כפית טחינה גולמית. ירקות היא אוכלת הרבה פחות: מרק מבטטה, תפו"א, דלעת, גזר וקישוע. כמו שאת רואה יש לה נטייה למתוק...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה