אולטרסאונד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

קראתי עכשיו באתר של כללית שהאולטרסאונד הראשון של בדיקת דופק עולה כסף (28 ש"ח), זה אומר שאני צריכה להודיע שאני מגיעה לאולטרסאונד?

יכול להיות שהיום בכלל לא יעשו לי אולטרסאונד?

לפי המחשבון אני בשבוע 8 פלוס 5, אבל זה לא בטוח כי רק עכשיו גיליתי את ההריון.

מה אתן חושבות?

6 תגובות
עמוד 1
  • אולי תתקשרי למוקד ותשאלי *2700.
    הייתי בכללית בהריון הראשון והייתי צריכה לקבוע תור במכון אולטרסאונד (שלושה שבועות מראש) היום אני לא יודעת - אולי זה השתנה...
    שיהיה בהצלחה..
  • התקשרתי והם אמרו לי שבעקרון הוא לא רופא שמבצע אולטרסאונד, אבל אני זוכרת שיש לו חדר פנימי עם אולטרסאונד.
    יכול להיות שהוא בכל זאת יעשה לי כי אני באיחור של יותר מחודש ורק שלשום גיליתי עם ערכה ביתית שאני בהריון?????
    אולי ככה הוא יוודא שאכן יש הריון??

• הי,
    אני הלכתי בשבוע 5 (כשגיליתי על ההריון) לרופאת נשים והיא נתנה לי הפניה ל US לא לפני שבוע 7, 8.
    ז"א שאת חייבת הפניה וכמובן לקבוע תור, זה לא אמור לקחת הרבה זמן כי את בהריון והם ינסו להשחיל אותך אם אין מקום (לפחות כך זה בכללית).
    לפני שאת נכנסת ל US את אכן משלמת 28 ש"ח ואחר כך גם נכנסת לרופא, אם יש אחד כזה באותו יום (נסי לקבוע ליום שיש גם רופא).
  • הבעיה שאני לא יודעת באיזה שבוע אני, לא עשיתי בדיקת דם אלא רק בדיקה ביתית וחשבתי להגיע אליו לאולטרסאונד שיגלה באיזה שבוע אני ועל הדרך אולי לראות דופק.

אני מקווה לא להתאכזב היום ושהוא לא ישלח אותי לרופא מומחה, כי אין לסבלנות לחכות.

• כמה חוסר הסבלנות הזה מוכר לי..
    תנסי לבקש מהרופא שלך שיעשה לך אולטרסאונד או שייתן לך הפנייה דחופה. אם הרופא נחמד - אפשר פשוט לבקש גלויות, אם לא ממש - אז את יכולה להגיד שאת מרגישה כאב בצד אחד בבטן התחתונה (כאב כזה יכול לנבוע הרי מכל מיני סיבות, וביניהן הריון חוץ רחמי לא עלינו, שם לא לוקחים סיכונים) ושבבוקר ראית הפרשה דמית על התחתונית והרופא כבר ידאג לך לאולטרסאונד דחוף..

מצד שני, חיפזון מהשטן.. אני הכרחתי את עצמי בכוח לא לחשוב על זה ולחכות שלושה שבועות לאולטרסאונד (אבל זה מניסיון אישי עצוב)..
  • papaya תודה!!

אני אנסה ללחוץ עליו שיעשה לי במקום אולטרסאונד או שיתן לי הפניה כבר למחר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה