לבנות בהריון שלישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות,

באיזה שבוע התחלתן להרגיש את התזוזות של העובר? האם זה משנה שמדובר בהריון שלישי או שלא?

אני ממש לא זוכרת מתי התחלתי להרגיש את התזוזות בהריון שני וגם לא בראשון
7 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    הפעם התחלתי להרגיש כבר בשבוע 14!!
    זה היה מדהים ולא יאומן!

• פעם ראשונה הרגשתי משהו בשבוע 12. אבל זה לא הגיוני כל כך אז אני הולכת על הפעם שבוודאות כבר ידעתי שזה העובר - בשבוע 15.
    וברור שיש משמעות למספר ההריון: בשני ומעלה את יודעת מה לחפש ולמה לחכות. למרות שגם בהריון הראשון שלי הרגשתי בשבוע 16 (השני, להבדיל, לא הגיע לשבוע הזה
  • בסביבות שבוע 16-17...

• אני התחלתי להרגיש השבוע, אני בשבוע 17, זה הכי מוקדם מבין שלושת ההריונות, גם אני לא זכרתי מה מרגישים ואני חושבת שזה זה!

רותי
  • חוץ ממספר ההריון וזה שאת יודעת למה לצפות,
    יש משמעות למיקום השיליה.
    אצלי השיליה הפעם היא אחורית והתחלתי להרגיש תנועות ברורות ממש ובעיטות חזקות מאוד מוקדם.
    בשבוע 17 כבר הרגשתי בעיטות שכבר יכלו להרגיש גם מבחוץ. שזה ממש מוקדם...

מיכל

• בנות תודה על התשובות,
    זהו שאני עדיין לא יודעת איפה שליה שלי נמצאת, אני בשבוע 13+6.
    אני גם יודעת בוודאות לזהות תנועות העובר פשוט חשבתי באיזה שבוע אני אמורה להרגיש אותו, האם בהריון שלישי זה קורה יותר מוקדם מהריונות הראשונים או לא, לא שאני זוכרת מתי זה קרה בהריון שני, בראשון נדמה לי זה לקראת שבוע 18-19
    אני כבר מתה להרגיש את התינוק בועט, אבל אחכה בסבלנות
  • בשבוע 12

כבר הייתי בשוק שבשבוע 8+ הייתה כבר בטן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה