שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שהשאלה שלי כללית מידי ובעייתית, אבל אני מבולבלת ורוצה לדעת מה תינוק אמור לעשות בגיל חמישה שבועות:
    הוא ישנוני רוב היום, לפעמים יותר לפעמים פחות.

אני מקלחת אותו עדיין בכיור - ככה יותר נוח לי. הוא לא בוכה בכלל - משמיע קולות נעימים. אבל זה לא אמור להלחיץ שהוא לא בוכה??

הוא כן בוכה שהוא רעבה - בוכה ועוד איך..

המבט עדיין לא ממש ממוקד. שאני "בודקת לו ראיה" עם יד או חפץ כלשהו ומזיזה אותו, הוא מזיז מעט מאוד את העיניים. אני כן רואה שהוא מזיז, אבל לא מסובב ראש לצד אחר, מזיז עיניים ונתקע. עדיין קשה לו לעקוב. זה נורמלי??

אם אני שמה קשקשן ומקשקשת בו לצד השני הוא לא מזיז ראש. זה ממש מדאיג אותי.

האם יש סיבה? מתי כל זה אמור לקרות?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כל כך זוכרת את הגיל הזה, הבן שלי כבר בן 3.
    אבל נראה לי לגיטימי שבגיל הזה הם ישנו הרבה (רוב היום).
    ולא נראה לי שיש סיבה שהתינוק שלך יבכה כשנעים לו באמבטיה. גם שקד שלי מאוד אהב מים, עד היום בעצם...
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בבקשה תענו
  • אצלי אני זוכרת שבגיל הזה הם ישנו המון.
    אם את חוששת לגביי ההתפתחות שלו תמיד את יכולה לגשת לטיפת חלב.

• אז רק אצלי לא ישנים
  • נשמע לי תינוק תקין לגמרי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה