היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ומאוד מעניין אותי מה דעתך בעניין. אני מאוד מסכימה עם מה שנאמר בכתבה אבל גם חושבת שכן חשוב לומר מידיי פעם שהיא יפה כי לדעתי זה כן תורם לביטחון האישי מה אתן אומרות?
11 תגובות
עמוד 1
אני גם אומרת לילדים שלי שהם יפים.. לא מגזימה עם ערימות לק ואיפור!
אני כל הזמן אומרת לבריאל שהיא יפה וחכמה, בגלל שאני באמת חושבת ככה (אבל אני האמא שלה, אז אני לא אובייקטובית בכלל
מסכימה עם כל מילה!
מאוד מפריע לי לראות בנות 10-14 מתלבשות בפרובקטיביות ומאופרות גס. יש לבעלי אחייניות כאלה-זה מזעזע אותי! אמא שלהן לא שמה להן גבולות!!! להיפך-היא מעודדת אותן-מאפרת,מסרקת וכו'. לי אישית מאוד חשוב לשמור על התמימות הזאת שיש לילדה בת ארבע או שש, למה להלביש אותה בצורה כזו מגיל כזה?? גם לנו יש "בגדי חול" ובגדים לחגים ואירועים-וגם שם אני מקפידה להלביש בצניעות,ולא כי אני דתייה-פשוט צורם לי לראות בנות קטנטנות כאלה שלבושות כמו ילדות גדולות!
ונכון,עכשיו אני חכמה כי אני בוחרת לה את הבגדים,אבלאני מקווה ומאמינה שעםהכוונה וערכים נכונים היא תדע גם לבחור את הבגדים הנכונים לבד..
מסכימה עם כל מילה. ברור שצריך להגיד לילדים שהם יפים, אבל לא להגזים, ולתת מחמאות כמו חכמה, מוכשרתף אינטלגנטית. היום, בנות בנות 14 נראות יותר מבוגרות ממני, זה מזעזע!
מסכימה. כמו בכל דבר גם כאן צריך לשמור על מינון נכון - להגיד לה שהיא יפה (גם כי זה נכון וגם כדי לחזק לה את הביטחון העצמי) אבל מנגד גם לעודד אותה לפעילויות אחרות, להגיד לה שהיא חכמה, מתקדמת ומוכשרת ולא להתמקד ביופי שלה כל היום [url=http://imikimi01.com/link/link_through/1pvXf-105]
קראתי אותה ואכן פרסמתי אותה בפייס מסכימה לגמרי
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
כתבה מעולה
מסכימה לחלוטין עם הכתבה, ורוב ההמלצות אני גם מיישמת בחיים
באופן כללי אני מסכימה ועדיין לא מיישמת הכל אני שמה ללהב כל הזמן לק בציפורניים - זה הצ'יפור שלה על זה שהיא מסכימה לגזור אותם וגם אם היא רואה אותי ברור שהיא גם תרצה לפעמים היא רואה אותי שמה סומק אז היא מבקשת גם אז אני מנקה את המברשת ונותנת לה לשים על ריק
דעתי? אמהות הופכות את הבנות לשרמוטות מגיל צעיר ... לא כולנו מה לעשות ,דוגמניות..וחלקנו הרב גם לא יהיה..כך יצא. הניסיון הפטטי הזה של להלביש את הילדות בגיל צעיר עם הכל צמוד ,איפור וכו', הגדלת ציצים בגיל 14...טיפולים קוסמטיים לפנים, שיזוף בהתזה/סולריום , מספרות..זה גועל נפש לדעתי.. פעם ב..לאירוע להלביש לסדר שיער ניחא...אבל היום ילדה בת 9 מתנהגת ומדברת כמו בחורה בת 18.... גועל נפש. לא רואה שום סיבה לשים לק על בסיס קבוע, לקחת למספרות,ולהלביש בצורה פרובוקטיבית .זה רק מושך אליהן נבלות ובעיות...
לי מאוד חשוב הטיפוח,גם שלי וגם של נעמה, כקונספט לחיים-מאוזנים בכלל. אני יודעת,שעוד אלך עם נעמה למסעות-קניות של מותגים בקניון וגם בשווקים