המלצה לרופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קבעתי תור לפרופ זיידמן לעוד 4 חודשים !!! מטורף !!
    יש לכן המלצה לרופא פרטי שעובד עם מכבי באזור המרכז? עד עכשיו הייתי מטופלת אצל בר-חווה אבל יקר לנו מדי, הוא לא עובד עם מכבי והכל על חשבוננו..
    ארבעה חודשים זה אאאאאאאארררררררווווווךךךךךךךךךךך
    תודה
23 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להמליץ לך על הרופא שלי שמקבל במכבי,
    קוראים לו ד"ר הורביץ אריאל ובנתיים שמעתי רק דברים טובים עליו וגם קראתי הרבה תגובות חיוביות עליו באינטרנט.
    הוא גם מקבל פרטי באסותא אם אני לא טועה.
    אבל למה שלא תלכי אליו דרך הקופת חולים?
  • מה שלומך?
    ד״ר יעקב ליברון וגם הורוביץ כפי שכבר רשמו לך...
    בהצלחה יקירתי!!!
  • a0610- את מכירה את ד"ר הורביץ? היית אצלו?
    אני אשמח לשמוע עוד תגובות עליו אם לא אכפת לך...
  • לא הייתי .. מישהי מאוד קרובה אליי המליצה לי בחום עליו......
  • תודה בנות, אני אנסה את הורוביץ.
    עדי, את אומרת שאפשר ללכת אליו דרך הקופה? צריך הפנייה או משהו?
  • תבררי איך זה אצלכם אני בכללית....מי שהמליצה לי עליהם במכבי...
    ליברון מקבל בתל השומר גם...
    איך את ?
  • efush- אפשר ללכת אליו דרך הקופה, הוא מקבל במכבי ברמת השרון.
    צריך הפנייה, בלי זה הוא לא יקבל אותך.
    אולי עוד ניפגש שם
  • היום ספציפית ככה ככה, המחזור בפתח, ולמרות שאין לי כביכול ציפיות יש בכל זאת כל פעם אכזבה..
    אני גם מרגישה תקועה, בנתיים סיכמנו שרק אחרי החגים נחזור לטיפולים כלומר לחכות עוד חודש, וגם אז עוד הזרעה ואני מרגישה קצת יאוש וחוסר סבלנות..
    אבל אני בטוחה שעוד יום יומיים כבר ארגיש יותר טוב. תודה על ההתעניינות
    איך את, כבר התחלת טיפול?
  • ונושנוש, הפנייה מקבלים מגניקולוג רגיל, נכון?
    ויאלה, אני אשמח להיפגש שם, אבל עוד יותר אשמח להיפגש ביולדות ב׳
  • כן מקבלים מהרופא נשים שלך
  • אני מחר מתחילה ברוך השם את תהליך להזרעה שניה.. איקקלומין וכו... בעזרת השם עוד שבוע וחצי בערך...
  • אפרת עשית את הצילום רחם?
    יקירתי תהיי חזקה הכל יהיה בסדר את תראי ... ד״ר ליברון לדוגמא הצליח בטיפול אחרי שכל הרופאים לא נתנו סיכוי בכלל להריון ...
  • a0610- אם את צריכה איקקלומין אני אשמח למסור לך...
    יש לי קופסא של איקקלומין שהייתי אמורה לקחת ואז גילינו שיש גם לבעלי בעיה עם הזרע...
    אז אם את צריכה אני אמסור לך בשמחה.
  • תודה רבה... קניתי היום מחר אני מתחילה לקחת למשך 5 ימים ... אמן וזאת תהיה הזרעה אחרונה ...
    תודה על הכוונה....
  • נטלי... אתם בדרך להפריה?
  • אנחנו בדרך להזרעה ראשונה ואמן המנצחת
  • היי.
    אני אישית הלכתי לד"ר הורביץ פעם אחת וברחתי כל עוד נפשי בי. לא אהבתי אותו ואת הדרך שהוא ניגש .
    יש את ד"ר ברקוביץ מגבעת שמואל שהוא אחת הטובים לפיריון בארץ.
    רק להשכלה ד"ר ברקוביץ הוא מחלוצי ההזרעות בארץ.
    יש לקחת בחשבון שהוא עמוס אבל מקבל בשעות לא שגרתיות ולפעמים גם באחת בלילה!!!.
    שיהיה בהצלחה
  • דווקא כל פעם כשהייתי אצלו הוא היה מאוד סבלני ונחמד וענה לי על כל השאלות שהיו לי ברוגע ונימוס ולא ניסה לקצר בזמן למרות שהמתינו לו בחוץ עוד כמה זוגות ועד שלא סיימתי עם מה שהיה לי להגיד או לשאול הוא לא נתן לי הרגשה של "יאללה תצאי מפה..." להיפך, הוא הסביר שוב ושוב עד שהבנתי את הכל.
  • עדי, מחזיקה לך מלא מלא שתהיה הזרעה אחרונה ומנצחת ובעזרת השם הריון תקין שיוביל ל
    נושנוש, יאלה, שנשמע שיש ביציות טובות וקדימה, שיהיה מפגש עם זרע אחד חזק ומנצח
    עוד לא עשיתי צילום רחם, עד שלא נחזור לטיפולים אחרי החגים אין לי כוח לרופאים וצריך הפנייה לזה.. אני אחכה להוראות הרופא...
  • תודה רבה מאמי, אמןןן
  • היי ,

אני הייתי אצל ד"ר וייסמן יצאתי מאד מאוכזבת , ד"ר הורוביץ היה מאד נחמד עברתי אצלו שני סבבי הזרעות ובהמלצתו הועברנו להפריה , שניהם דרך קופ"ח מכבי - מרפאת בריאות האישה בראשל"צ .,
    בעקבות המתנה מטורפת בקביעת התורים החלטתי לפנות לרופא פרטי המליצו לי על פרופ' דוד בידר , יש לו מרפאה בבזל בת"א והוא עושה את הטיפולים באסותא ת"א , והוא עובד בתל השומר .
    כרגע אני בהכנה לטיפול הפריה ראשון ובע"ה ובעזרת החסידה גם האחרון

שיהיה לך בהצלחה ...
  • היי בננות

אורית למה יצאת מאוכזבת מוייסמן? כל האינטרנט מלא בהמלצות עליו

אפוש מבינה אותך בר חווה ממש יקר בטירוף!!!!!! ו
  • ורדים,יצאתי מאוכזבת מוייסמן כי גם אני וגם בעלי הרגשנו שהוא מדבראיתנו עם גישה מתנשאת שכזו וכל האינטרקציה היתה ללא כימיה הרגשנו כאילו הוא מסביר לנו דברים כאילו אנחנו זוג מפגרים ,אני חלילה לא רוצה להשמיץ אותו ואת הניסיון שלו כרופא אבל זה מאד אישי ,הרגשנו שהוא פשוט מזלזל באינטלגנציה שלנו,שוב,כל זוג והכימיה שלו עם רופא כזה או אחר .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה