היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה...גם אתכן הרופא הפנה לצילום רחם לפני הזרעה?? מה
11 תגובות
עמוד 1
אותי לא.... עשיתי פרופיל הורמונלי, בדיקות גנטיות, בדיקות דם ואולטרה סאונד וזה הספיק לו...
גם אותי לא....
האמת שהרופא שלי אמר שאין טעם לצילום רחם, אחרי תוצאת הבשיקת זרע של בעלי, זה היה ברור לגמרי מדוע אנחנו לא מצליחים להיכנס להריון...
אמר שיש קצת סיכון בצילום רחם ואם אין איזה חשש למשהו ספציפי אין צורך.. אם האולטרסאונד תקין ושאר הבדיקות אצלך תקינות אז אין צורך... אולי כדאי שתשאלי שוב את הרופא שלך למה בדיוק רוצה שתעשי את זה....
יואו אני מתרגשת בשבילך שהתחלת... איזה כיף!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
חחח מתרגשת בשבילך שאת לפני הפריהההה~ראשונה ואחרונההההה! בעזרת השם!
והוא הסביר לי שלפני הזרעה מומלץ לעשות צילום רחם זה פותח סתימות ומכין את הרחם~ וכך זה מעלה תסיכויים!!
מה
אותי הרופא הפנה ישר לצילום רחם שאגב יצא תקין... במקביל הוא הפנה גם את בעלי לבדיקת זרע.... ואז נתגלה שהחבר׳ה קצת עייפים ויש צורך בהשבחה של הזרעונים.
אני דווקא מאמינה שעדיף לגלות מוקדם מאשר מאוחר וככה לתת את הטיפול הטוב ביותר! שיהיה בהצלחה עם ההזרעה!
מתי את מתחילה עם ההורמונים?
אחרי שנבוא אליו עם הבדיקות שהוא שלח אותנו! אותי צילום רחם ובדיקות הורמנליות!!! שעשיתי לפני 8 חודשים הוא אמר שמומלץ לעות עוד פעם! ואת בעלי לבדיקת זרע נוספת!+בדיקת שתן! לראות שאין דלקת! אני מניחה שעוד שבועים אני יתחיל עם ההורמונים והזריקות!!
מה
היי,
זה אכן נורמלי ביותר לשלוח לצילום לפני הזרעה
רק אל תשכחי לקחת אופטלגין או אקמול 30 דק' לפני הצילום בהצלחה
כן הבנתי שזאת בדיקה ממש לא נעימה. מתה מפחד
מה
אותי לא שלחו לצילום רחם וכבר עברתי 4 הזרעות.. לא יודעת אם זה טוב או לא, בהחלט הולכת לברר את זה לפני הטיפול הבא..
היי עשיתי לפני שבועיים זה לא כזה נורא.. זה כמו כאבי מחזור חזקים וזה עניין של 2 דקות...בלי שום משככי כאבים ואחרי זה תיפקדתי רגיל אבל כל אחת והכוח סבל שלה.... טוב מאוד ששלחו אותך לעשות לפני הזרעה אני לא עשיתי לפני הזרעה ראשונה ונקלטתי בה אך לצערי נקלט מחוץ לרחם ... אחרי שקיבלתי ווסת וסיימתי ואני עכשיו לפני הזרעה שניה ומנצחת ב״ה 55555 נשלחתי לעשות צילום רחם ויצא תקין אבל בשביל השקט הנפשי זה היה שווה... בהצלחה!!!!