היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאחרת... או לא מגיעה..... או ווט אוור.... פספסתי את הרכבת (או שהרכבת פספסה אותי.... לא יודעת.... אתמול בשיא החום הוציאו אותנו, כ 1000 איש מהרכבת לתוך לוד לחכות שעה להסעות כי הקטר נדפק....טוב זה כבר סיפור אחר) הייתי צריכה שעה לחכות לרכבת הבאה בעזריאלי. אבל מה: יצאתי מההמתנה הזאת: יפיפיה
26 תגובות
עמוד 1
חחח איזה כיף לשמוע תמיד צריך להתפנק ולא לחפש תירוצים כמו "פיספסתי את הרכבת" :)
אבל באמת פספסתי אותה
איזה כיף! תתחדשי
תתחדשי מותק!!!!!!!!!!!! אח הרכבת הזאת
יש מצב שירדת מהרכבת שהגיעה בשמונה לקריית גת? נראה לי שראיתי אותך- זיהיתי אותך לפי התמונות בפייסבוק אבל לא הייתי בטוחה במאה אחוז אז לא היה לי נעים לשאול אם זאת את
] ]
tאולי גם מחר תפספסי את הרכבת ותבואי למפגש
שווה לפספס את הרכבת
העם דורש תמונה
יש לי לפחות 10 בנות שיצטרפו למחאה אנחנו יורדות תחנה אחריך הרכבת הזאת
אני גם בעד שתפספסי את הרכבת ותבואי למפגש
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
חחחחחחחחחחחח ענקית את
פשששי! את לא מבזבזת זמן...
כל הכבוד על הפרגון העצמי.
תודה מתוקות שלי
תתחדשי!
יפה לך תתחדשי
ואת תישארי יפייפיה כל החיים ותמשיכי לעשות זאת תמיד לטפח ולשמור על עצמך זה חלק מסודות האישה!!! ט-י-פ-ו-ח אני בטוחה שאת מהממת, לא סתם כשמך הוא נטלי
יש מצב שראית אותי?? הייתי עם חולצה שחורה תחרה ומכנסיים שחורים ותלתלים בצבע דבש הייתי עם בעלי קצין בשב"ס
] ]
לא מאמי, לא ראיתי אותך
נטלי תפתיעי אותנו
טוב עכשיו שאני יודעת זאת את אני אדבר איתך.. יש מצב שנפגש יש לי כמה פגישות בת"א