תחזיקו לי אצבעות...... (תודה!) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי הדימום שהיה לי בשבוע שעבר (אם אפשר בכלל לקרא לזה דימום... הכתמות ורודות וחומות) שהייתי בטוחה (וחלק ממני עדיין חושב ככה) שזה בגלל שינויים הורמונאליים אחרי הפלה שעברתי ב28/8, החלטתי אתמול בצהרים לעשות בדיקת שתן ביתית...
    הבדיקה הראתה פס אחד כהה, אחרי דקה זרקתי לפח.
    אחרי 3 שעות כשנכנסתי שוב לפיפי, הסתכלתי על הבדיקה שוב וראיתי פס נוסף בהיר בהיר בהיר, אבל עבר הרבה זמן בשביל שזה יהיה אמין.
    בכל מקרה, מהרגע שה"דימום" הפסיק יש לי הפרשות צמיגיות שקופות/לבנבנות מרובות, עקצוצים וכאבים בחזה, דקירות בבטן וכאבי מחזור חולפים, טעם מתכתי ויבש בפה... ועייפות ברמה נוראית! אה.. ומועקה בגרון שמזכירה בחילה... החלטתי שמחר אני הולכת לעשות בדיקה דם על הבוקר, וגומרת עם הסקרנות הזו!
    תחזיקו אצבעות! מקווה לעדכן עם חיוך :-)
14 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה!!!!
  • בהצלחההההההההההה

בעזרת השם הריוןןןןןןןןןןןןן

מה
  • בהצלחה

keren
  • גם לי קרה אותו דבר בדיוק פעמיים, אומרים שאחרי 5-10 דק' הבדיקה לא אמינה
    ולזרוק אותה לפח. אצלי לא היה הריון, חבל שתתאכזבי, כדי לפני כן אולי לעשות עוד בדיקה ביתית אם יש לך איחור...
    בכל מיקרה בהצלחה
  • ב"ה הריון......

חני
  • מחזיקה לך מיליון

• שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
  • מה קורה יש תוצאות?
    הלוואי ובשורות טובות
  • באמת מה קורה??
    תעדכני אנחנו במתח....

• כולנו במתחחחחחחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה