בנות דחוף שאלה על גונאל למי שמבינה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בפרוטוקול ארוך מזריקה מזה כשבועיים דקא 0.1 פעם ביום בבוקר.. ומהיום התחלתי להזריק גם גונאל אף 112.5 למשך 5 ימים ואז אולט'..לא יצא לי ללכת לאחות שתסביר לי איך מזריקים נכון את הגונאל הסתכלתי על עלון המידה ולפי מה שמוסבר שם כך עשיתי..תרגיעו אותי שעשיתי נכון: פתחתי את העט (כלומר המכסה כמו בעט רגילה הורדתי) פתחתי את המחט(המחטים באים בצד העט בניפרד) הברגתי את המחט לעט, כיוונתי את החץ ל112.5 והרמתי את הבוחנה למעלה עד שהיה קליק(כלומר זה כבר עלה כזה במהירות עם קליק) ואז הזרקתי לבטן כמו שאני מזריקה דקא בצד הבטן בקו של הפיפיק בערך 5 אצבעות ממנו..עכשו הבוחנה הזאת שדוחפים היא מזריקה בקליק אחד את כול הכמות הרצויה? ועוד שאלה הבוחנה מהתחלה עומדת על 75 וה-75 הוא בצבע אדום בוהק כזה וגם אחרי שאני מזריקה היא נעצרת על 75 זה בסדר? או שהיא אמורה להגיע ממש עד הסוף כלומר צמוד לעט? מצטערת על שאלה קצת טיפשית שלי פשוט הזרקתי בערב וכול הבוקר הייתי בעבודה ולא היה לי זמן להגיע לאחות שתראה לי איך..עשיתי נכון?
6 תגובות
עמוד 1
  • בנות? מישהי? מה אף אחת לא מזריקה כאן גונאל אף? אני מזריקה את העט של 900..בבקשה תענו לי עם עשיתי נכון..
  • אני לא מזריקה גונאל, אני מזריקה פיורגון אז אני לא יודעת איך בדיוק זה הולך....
    אבל מה שכן יש לי חוברת הדרכה של הגונאל שהאחות שמה לי ביחד עם העט של הפיורגון כי כנראה זה על אותו עיקרון.
    כתוב שם שיש סמן אפור שמאשר שהזרקת את המנה המלאה (בקצה העט למעלה) ולשם זה צריך להגיע, אני לא חושבת שזה צריך לעצור על 75....
    אצלי למשל אני לוחצת על כפתור ההזרקה עד שזה נעצר ואני גם מסתכלת שזה באמת הגיע לסוף ואז אני יודעת שזה הזריק לי את כל המנה.קרה לי שהאמפולה נגמרה ואז זה עצר באמצע והחלפתי אמפולה והזרקתי את שאר המנה שהייתה חסרה.
    הכי טוב שתלכי בכל זאת לאחות שתסביר לך...
    מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה

• היי הנה סרטון הדרכה איך להזריק גונל F

http://youtu.be/cmEGAo6yjQk

זה כמעט כמו פיוריגון,
    לפי הסרטון נראה שעשית נכון.
    יש מלא סרטוני הדרכה ביוטיוב
  • היי,
    אני מזריקה גונאל , לא היה לי מושג בהתחלה ולגביי הדרכה ראשונית היינו בקופ"ח ,וזה ההסבר שקיבלתי :

לפני הזרקה ראשונה יש להבריג את המחט כמו שעשית ואז לכוון את החץ על 37.5 ולמשוך את הבוכנה החוצה ואז ללחוץ פנימה את אמורה לשמוע קליק אחד , בכדי לשחרר בועת אויר.
    בכדי להזריק לעצמך את אמורה לכוון את החץ לכמות הרצויה ולמשוך את הבוכנה , משמע שאת מסובבת ל112.5 ומושכת את הבוכנה החוצה שברגע שתחדירי את החומר לבטן ,את אמורה לשמוע שלושה קליקים ,כל 37.5 זו כמות ( 112.5 לחלק ל 37.5 יצא 3 ) ואז להמתין כ 5 שניות ולהוציא את המזרק .

בהצלחה ...
  • יוווו לא יאמן שאני כבר לא זוכרת...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• כן תודה בנות הסתדרתי, עשיתי נכון..כניראה הזיכרון מלפני 3 שנים עדיין בתוכי איך עושים את זה , הידיים פטעום התחילו לבד לעשות הכול חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה