עדכון ושאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפנות בוקר טוב לכולן
    אתמול הייתי עם נועם אצל רופאת הילדים. יש לה פטריה על הלשון שכבר התפשטה לשפתיים ולחך ולקירות הלוע - בקיצור פינוק בהתגלמותו. מצדאחד נראה שעל פני זה לא מפריע או מציק לה ומצד שני היא כן ירדה בכמויות האוכל במקום לעלות אז הרופאה מקשרת את זה.
    לפני שבוע נתנן לנו טיפול בטיפות ניסטטין. לא עבד
    אתמול שאלתי אותה מה לגסי דקטרין אורלג'ל והיא אמרה שלא נותנים את זה בגיל של נועם ושיש בזה סכנת חנק
    אז היא אמרה שפטריה שמתקשה לעבור מעידה בדרך כלל על מחסור בויטמין בי והמליצה לי במקום טיפול תרופתי לשים לה פעם ביום גרגיר אחד של שמרית (כן כן השמרים לאפיה)
    היא אומרת שזה נמס ישר ומלא ויטמין בי.
    או פשוט להמשיך עוד שבוע בניסטטין.
    מה דעתכן? מישהי שמעה או מכירה טיפול כזה? מה הייתן עושות?

ועוד עדכון - סיפרתי לה על הכאבים שיש לי וישר נתנה הפניה לפרוקטולוג - אמרה לי כל רופא והתחום שלו בגוף וזה בסדר גמור שאת מעדיפה מומחה. זהו אז כבר קבעתי תור ומקווה למצוא פתרון כי נמאס לי מהכאב הזה

6 תגובות
עמוד 1
  • לא אמור להיות ויטמין בי בתחליפים שהיא מקבלת

אני לא שמעתי על טיפול כזה אולי הבנות האחרות כן

• לא שמעתי על הטיפול הזה.
    לאיזה פרוקטולוג קבעת?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אנערף מישהו בסניף בחיפה במגדל הנביאים

• אני הייתי שם אצל פרוקטולוגית, בגלל זה אני שואלת.
    הייתי אצל דר' גאליס רוזן ילנה. היא מקסימה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני מכירה מישהי שאכלה שמרים בגלל מחסור בויטמין B. למה לא לנסות? זה לא יכול להזיק.

תרגישו טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה