עדכונים על ארבל ועל האמא המשוגעת שלה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות, הימים שלנו עוברים כל כך מהר והיות ארבל שלי בת שבוע!!!!

אני לא מאמינה שעבר שבוע מהיום שהאוצר הכי יקר לי בעולם יצא ממני....

ארבל מתקדמת לאט לאט, בשקילה האחרונה עלתה 20 גרם!!!! (אחרי שירדה 100 גרם), עדיין עם צהבת, מקבלת עכשיו רק את החלב שלי שאני שואבת לה, אתמול שמו אותה על החזה שלי למשך שעה וחצי!!!!!
    היא עדיין עושה הפסקות נשימה ומאיטה את הדופק אבל זאת תופעה מוכרת אצל פגים....
    אנחנו ממשיכים להיות איתה כל יום מהבוקר עד הערב, לשיר לה, לדבר, ללטף ופשוט לתת לה את המסר שהיא לא לבד ואבא ואמא אוהבים אותה הכי בעולם.

אני מרגישה את ההורמונים משתוללים אצלי, אני יכולה לראות אותה ולהיות הכי מאושרת בעולם ודקה אח"כ לבכות סתם ככה.... מזל שבעלי פשוט מקסים!!!! כל הזמן מחבק ומחזק, מצחיק אותי ותמיד שם בשבילי גם כשלא מגיע לי ואני מתנהגת בצורה קצת גועלית. אני ממש מרגישה באיזו קלות אני יכולה לגלוש לדיכאון אבל אני מנסה להחזיק את עצמי.

אני מתנצלת שאני לא מגיבה פה יותר מדי לשרשורים אחרים, אני יוצאת בשעות הבוקר המאוחרות לפגיה וחוזרת בלילה סחוטה מעייפות. מזל שיש לנו משפחה מדהימה וחברות מקסימות שדואגות לבוא ולהוציא אותי מבית החולים לשעה-שעתיים להתאוורר.

מאחלת לכולנו יום נפלא ובשורות טובות!

9 תגובות
עמוד 1
  • ממי אני שמחה לשמוע על השיפור במצבכם
    וכיף לי לשמוע שיש לך סביבה תומכת ואוהדת זה מאוד חשוב!
    אין לך מה להתנצל בפנינו יא מצחיקה - יש דברים יותר חשובים מפורום

• איזה יופי שארבל מתקדמת יפה

• את צודקת, סיוני, אבל אתן עונות לשאלות שלי וכל כך תומכות ועוזרות שאני מקווה שמתישהו אני אוכל לגמול לכן באותה מטבע (למרות שאני מאחלת לכן שלא תצטרכו

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לגבי הפסקות נשימה והאטות דופק זה קורה המון זה לוקח זמן עד שזה מתייצב ממש...
    אני שמחה שאת מאושרת ובמצב רוח טוב תמשיכי ככה עם החיוביות והשמחת חיים שלך
    ארבל מרגישה הכל, זה מעולה מאמי.......
    נשיקות ויום מדהים

• איזה יופי מאמי כמה כיף שארבל הקטנה עולה במשקל

• ממי תתרכזי עכשיו בפשושית הקטנה...
    אנחנו תמיד כאן! ופה לא שופטים!!! טוב לא תמיד

• תהיו חזקים ותתרכזו בארבלי!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה