מכשיר אדים קרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן..........אתמול קניתי מכשיר אדים קרים כי יהונתן מצונן וגם משתעל, קניתי מכשיר אדים של procare למישהי יש כזה? יש לכן מושג אם הוא אמור לעשות רעש? כי הוא עושה רעש מעצבן ועוד רשום עליו שהוא שקט במיוחד (ממש)

9 תגובות
עמוד 1
  • אהה ואם יש כאן בנות שיש להן את המכשיר הזה גם אצלכן הוא עושה רעש מעצבן???

• מקפיצה זה חשששששששששוווווובבבבבב

• לנו יש מכשיר לאדים חמים למרות שבסופו של דבר שניהם עושים את אותה הפעולה.
    בקשר לרעש אין לי מושג אבל בקשר לשימוש במכשיר... בשלב מסויים נגמרים לו המים והוא מפסיק אוטומטי להוציא אדים כי אין לו ממה. ככה זה אצלינו בכל אופן
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לנו יש גם מכשיר לאדים קרים וגם לחמים.
    לדעתי האדים הקרים טובים יותר, והמכשירים גם לרב מחזיקים מעמד ליותר זמן עבודה.
    אין בעיה לישון איתו דולק, כמו שכתבה לך ליאת, כשנגמרים המים - המכשיר פשוט מפסיק.
    לגבי רעש - לא נתקלתי במכשיר שמרעיש, שווה אולי לפנות ליצרן/משווק או לחנות שבה רכשתם את המכשיר
  • האמת שעכשיו נפסק לגמרי הרעש איזה מגניב, יכול להיות שהוא עשה רעש בגלל שהוא חדש?

• לא יודעת לגבי הרעש. נשמע לי מוזר.
    לגבי הלילה- אין שום בעיה לישון עם זה. זה בסה"כ מוסיף קצת לחות לאויר. אין בזה כלום.

מיכל

• כן שירה הוא עושה רעש מציק כמו זמזום כזה..אל תאמיני לכל מה שכתוב על האריזות כדי למכור לך...

אני שמה כל הלילה מי שי-אל נרדמת עד שאנחנו קמות..תאמת גם לי זה עזר המון

• לי יש המון שנים מכשיר של אדים קרים והוא כמובן מומלץ יותר מהחמים מכיוון שאינו מותיר לחות מטורפת בחדר וגם הוכח שהם טובים יותר.
    לגבי שאלותייך האחרות - הוא לא אמור לעשות רעש חזק יכול להיות שלא ניקיתם אותו טוב והאבנית במים הצטברה.
    חשוב לשמור על הפילטר נקי ולהחיליף מים.
    אין שום בעיה להאיר אותו עובד כל הלילה, אני שמה ממש על ידן ומכבה בבוקר.

• אבל בנות זה לא מסוכן שהוא ממש ליד הילד כל הלילה? ולילוש הוא הפסיק לעשות רעש עשה רק בהתחלה במשך חצי שעה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה