מטרנה אקסטרה קר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת אם אתן זוכרות אבל לאגם היו ממש פריחות על הפנים, כאבי בטן, ועצירות כשנתתי לה סימילאק, העברנו אותה למטרנה והכאבי בטן והעצירות הסתדרו אבל הפריחה על הפנים החמירה. הרופאת ילדים אמרה לי לתת לה אינפמיל AR וזה באמת הסתדר. הפנים שלה חלקות ויפות כמו טוסיק של תינוק
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
16 תגובות
עמוד 1
  • היי ליאת,

במטרנה אומרים שההבדל בין החלביל אקסטרא קר הינו פיתוח משופר יותר שיש בפורמולה של האקסטרא. לדעתי הוא גם שונה טיפה בטעם וטיפה יותר טעים להם.
    אבל מנסיון, מאז עליית המחירים המטורפת של התמ"ל, אני מגוונת כל פעם בין החלבי לאקסטרא, תלוי במבצעים, ולעמית אין בעיה ואוכל משניהם אותו הדבר.
    לדעתי האקסטרא קר סתם יותר יקר
  • נראה לי שכן תוך יומיים את תראי
    אני גם נותנת לבת שלי פעם ביום בקבוק( כשאני בעבודה אמא שלי נותנת לה ) וגם מטרה אקסתרה
    כתוב שיש בחלב אפקט הגנה שנמצא בתוך חלב האם
    את לא מניקה בכלל??
  • לא אני לא מניקה. אין לי חלב.

באהבה, ליאת.
  • סליחה שאני מתערבת אבל גם אני לא היה לי חלב בבן שלי ולא הנקתי בלידה הזו היייתי מוסיפה בקבוק אחרי שעה וחצי של יניקה אבל אחרי 10 ימים היא הייתה יונקת תוך רבע שעה
  • ליאת אני בעד שתשאלי ממישהי ממטרנה..
    הכי טוב!

• תודה בנות.
    חוץ מזה שהמטרנה אקסטרה קר עולה יותר היא מכילה יותר דברים המגינים על התינוק ועם הרגישות של אגם זה נראה לי עדיף.
    חוץ מזה שהיא ישנה יופי אחרי שתי המנות שהיא קיבלה אז זה כנראה עושה לה טוב

באהבה, ליאת.
  • בדברים כאלה אין מישחק
    מה שהכי טוב לילדה תקני!!!! לא משנה כמה יעלה!!!

אחרי ארבעה חודשים שליאם אכל חלב אם שלי, הוא אכל במשך שנה סימילאק נאושור של פגים!!!! שזה יקר!!!!
    שהקופסאות לא היו גדולות, רק קטנות 370 גרם

• היי...

חייבת להגיד שאני מסכימה עם נטלי
    בענייני אוכל אני לא מתפשרת וקונה את מה שהילד זקוק לו..

מאחלת לאגמי הקטנה שתרגיש טוב
  • מסכימה. אחרי חודשיים וחצי של סימילאק אדוואנס שעשה לה עצירות עברנו למטרנה אקסטרה קר והוא גם טעים יותר וגם סידר לה את הבטן - ובגלל זה אני לא מערבבת לה ולא משנה לה את סוג התמ"ל. איפה שאפשר לחסוך אני חוסכת, באוכל שלה אני לא...
    [url=http://imikimi01.com/link/link_through/1pvXf-105]
  • גם האינפמיל קטן (400 גרם ועולה 53 שקלים לחבילה.
    מיותר לציין שכל שבוע הולכות לי שתי חבילות

באהבה, ליאת.
  • את קונה דרך קופת חולים? כי לדעתי עם מרשם רופא זה אמור להיות זול יותר ואז את יכולה לקנות כמה קופסאות...
    [url=http://imikimi01.com/link/link_through/1pvXf-105]
  • מאמי, אינפמיל עם מרשם עולה 42 ש"ח אם אני לא טועה.
    וגם אני העברצי את איתי למטרנה אקסטרא קר שעשתה פלאים לריפלוקס שהיה לו!!!
  • אינפמיל בהנחה עם מרשם רק באישור של רופא גסטרו שזה הדבר היחיד שהתינוק יכול לאכול מבחינה בריאותית. תאמינו לי בדקתי כבר כמה פעמים.

באהבה, ליאת.
  • באיזו קופה את???????
    לי הרופאת ילדים נתנה מרשם פעמיים ואח"כ בבית מרקחת של מכבי עשו לי מרשם אלקטרוני והייתי קונה מתי וכמה שאני צריכה עם הנחה!
  • לאומית

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה