דופק העובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

שאלתי בעבר אבל אני אשאל שוב כי כבר התחרפנתי ממה שכולם אומרים הדיעות חצויות!!

אני בשבוע ה 6 להריון ראשון.

ביום ראשון אחרי כיפור יש לי בדיקה לראות את הדופק...

אני בהתלבטות נוראית...

להביא את בעלי לבדיקה או שזה מיותר?
9 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד!!
    זה הבדיקה הראשונה והיא מרגשת לא פחות
    פתאום לראות את הלב שלו פועם ... אין דברים כאלה!!!
    אני יכולה להגיד לך שבעלי היה בכ-ל הבדיקות וזה ממש מחבר אותו להריון במיוחד שעדיין אין בטן והוא לא מרגיש תנועות

בהצלחה
  • תלוי בכם..
    אני לא לקחתי את בעלי לבדיקות וגינליות. נראה לי שלא יהיה לו קל לראות אותי פותחת את הרגליים ככה וגבר זר מחטט לי שם.. אין שום דבר רע בקצת לשמר לו את התמימות הזו. הוא ממש לא חייב לדעת מה דוחפים ולאן..
    מה שכן ביקשתי מהרופא תמונות וזה לגמרי עשה את העבודה..
  • לדעתי כן.
    ולו רק בגלל שיש אפשרות (ח"ו, ח"ו, ח"ו) שלא תראו מה שצריך לראות וזה לא הכי נעים להיות לבד במצב כזה.
    (מנסיון מר)

בכל אופן- זה מרגש.
    שיהיה בהצלחה!!!

מיכל

• אני בעד
    בעלי היה גם בראשון וגם בשני
  • למה את מתלבטת?
    ברור שכן, אנחנו הלכנו יחד זה היה בשבוע חמישי, ואח"כ באנו שוב בשבוע שמיני.
    זה מרגש,גם זאת דרך להתחיל לחבר אותו לעניין ההיריון כי הוא בעצם לא מרגיש פיזית כלום.
    בהצלחה
  • גם לדעתי כן, זו בדיקה מאוד מרגשת

• תודה בנות!!

חשבתי שהוא יעמוד שם כמו גולם ולא יבין כלום...

ברור שאני רוצה שהוא יגיע וגם הוא כבר לקח חופש כי הוא רוצה מאוד להיות חלק מזה...

אני רק מקווה שהכל בסדר ותקין!
  • אני אתמול לקחתי את בעלי לבדיקת אולטרסאונד הראשונה וממש נהננו לראות ביחד!!!
    בטוח שאני אקח אותו גם לראות את הדופק!

• אני לקחתי בהריון הראשון-
    בשני לא יכל לבוא והלכתי לבד
    בהריון הזה... הבן הגדול בא איתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה