צריכה את תמיכתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלשום עשיתי את הבדיקה של ההעמסת סוכר 50 גרם ויצא לי ערך מלחיץ 170 . היום הלכתי לעשות את הבדיקה של ה-100 גרם והאחות ממש הלחיצה אותי. היא אמרה שרוב הסיכויים שבערך כזה יש לי סכרת הריון. יצאתי ממנה בבכי היסטרי ועד עכשיו אני מרגישה על הפנים..אין לי תסמינים אבל יש לי את זה במשפחה ולכן אני בלחץ.מה אתן אומרות? למישהי יצא ערך כזה גבוה וב-100 יצא לה תקין?אולי יש סיבה נוספת שיצא ערך כזה גבוה?אני חייבת עידוד...
9 תגובות
עמוד 1
  • לא ברור לי למה היא הלחיצה אותך. תתעודדי, תחייכי ואני מחזיקה אצבעות שהתוצאות יהיו תקינות
    [url=http://imikimi01.com/link/link_through/1pvXf-105]
  • היה לי ב50 גרם -154..ו100 יצאה תקין....

חשוב שלפני 100 גרם תהי בצום - אני היתי 8 שעות וגם בזמן הבדיקות דם של 100 תצטרכי לשבת 3 שעות - אז יהיה לך 11 שעות בלי אוכל...זה לא נעים -אבל אני היתי מוכנה לסבול רק שתוצאות יצאו טובות
  • הי
    בבדיקה של ה50 יצא לי לא תקין
    וה100 יצא בסדר
    אל תלחצי לחינם , חבל על האנרגיות שלך.

בהצלחה
  • לי לא מזמן ב50 גרם היה גבוה
    וב100 תקין

• כמה שאוהבים להלחיץ...מכירה הרבה שערך היה גבוהה ב50 ונורמאלי ב100

• למה להלחיץ !??!!!? סתםםם אל תקשיבי לה
    תהיהי חיובית
    זה ממממממממממממממממש לא מחייב שיצא לך גבוהה גם עם יש לך במשפחה
    אני הייתי בטוחה שיהיה לי כי יש לי היסטוריה במשפחה
    ויצא לי 88 שזה הכיי נורמה שיכול להיות

תרגעיי אל תלחצי מאמי !!!

המשך היון קל ותקין
  • תראי כמה בנות פה יצא להם גבוה ב 50 והיה תקין ב 100
    ויש עוד כמה שלא כתבו פה שזה גם קרה להן
    אז תיהיי רגועה
    סתם אוהבים להלחיץ!

• גם לי היה גבוה ב-50 וב-100 היה בסדר גמור
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה רבה בנות. עכשיו קיבלתי 2 תוצאות האחת בצום 78 כשהגבול הוא 95 והאחת אחרי 3 שעות 89 כשהגבול הוא 140 . דווקה את ה-2 האמצעיות לא קיבלתי. מה אתן אומרות? יכול להיות שלמרות שאלו יצאו תקינות האמצעיות לא יהיו תקינות?כי אלו יצאו די נמוכות שזה ממש מעודד..לא יכולה לחכות עד מחר..אוףףף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה