היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יווווו חצי מלתחה של אוריאן מלאה כתמים של מרק / פירות השריתי אותם כל הלילה בקליה- לא עזר השפרצתי סנו אוקסיגן - חיכיתי קצת ושמתי במכונה - לא עזר! הכתמים נשארים ! מה עושים?? זה כולה ירקות - לא צבעי טמבור- מה העניין למה הם לא יורדים?
וכן , אמא שלה סתומה שלא הקפידה על סינרים כי " שטויות , יש מכונה "
18 תגובות
עמוד 1
חשוב לכבס כמעט מיד כשהכתם מופיע ולא לחכות! אחרת הוא נספג עמוק בתוך הבגד ומאוד קשה להיפטר ממנו או ישר לנגב טוב עם מגבונים כל התכשירים למינהם לא שווים לדעתי
טוב אמרתי שאני סתומה
את לא סתומה תזהרי ממני אם הכתמים נמצאים כבר הרבה זמן ולא יצאו אחרי כביסה לצערי הם ישארו שם לנצח
ניסית לשפשף היטב עם סבון כלים?
מניסיוני - אין הרבה מה לעשות. הייתי נותנת עם חיתול טטרה כל עוד איפשרו, בקיץ בעירום מלא ואז ישר למקלחת, ובתקופה כמו עכשיו הייתי מקפידה שזה לא יהיו בגדים שווים מידי.
תקשיבי אני מסרבת לוותר על בגדי הגוף המהממים שלה! (חוצמזה שאין לי אחרים חח) בלית ברירה אי אעביר אותם לחמותי שמנקה כל דבר שאני לא מצליחה
נוזל כלים? מעניין! ננסה !
אז תנסי את זה -
יש את הנוזל הורוד לא זוכרת שימי על הנקודה של הכתם כמות נדיבה ומעל שימי מעט אבקת כביסה ושימי במכונה רגיל
תייבשי מול השמש
אם לא יוצא אז לא יצא בחיים
אני חושבת שתגידי יפה ביי ביי לבגדי גוף. לא נראה לי שזה יצא , אם לא מנקים מיד זה אבוד !
ושלא יכאב לך יותר מידי היא עוד מעט תגדל, החורף קרב ובא לפח המיחזור וביי ביי
התכוונת אלי? אני אגיד מי אני אין לי בעיה רק אחרי ששרית תסלח לי.... דווקא כינוי חמוד המצאתי לעצמי אהבתי אותו
פנינוש, נראה לי שהעניין אבוד
בכל כביסה תכניסי אותה ותייבשי בשמש אגב בגלל הכתמים התחלתי להשתמש ג'ל כביסה של אריאל מצויין עם ריח נפלא ואם יש כתם בחולצה שופכים טיפה על הכתם ומכניסים למכונה יותר טוב מהכל וזה יותר יקר ושווה בכל מקרה תמיד קונים אבקת כביסה +מסיר כתמים עדיף כבר ג'ל שמוריד הכל יוצא אותו כסף
טוב תקשיבו להלן האסטרטגיה: אנחנו לא אומרים נואש (נכון לעכשיו) אל לנו להיות קטנות אמונה ,בנות !
חחחח בהצלחה ותעדכני אם עלית על משהו
לשים בפח מיחזור בבקשה
יש חומר של סנו שנקרא מסיר כתמים. זה גליל ירוק ספריי כזה. זה מוציא הכל הדבר הזה
מצטרפת בחום לטיפ החשוב ביותר- לייבש בשמש! זה ממש מחולל ניסים לפעמים. בעיקר אחרי שימוש בקליה.