לידה בכיפור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, לאט לאט אני מתחילה להשלים עם זה שהיא תצא מתי שהיא רוצה, ושיש סיכוי יותר מסביר שהיא מתכננת על כיפור...
    השאלה היא- אם מתפתחת לידה בכיפור, אני מזמינה אמבולנס? נוסעת ברכב?
    נראה לי מזעזע לנסוע בכיפור ברכב.
    מצד שני- יחזירו לי את הכסף?

8 תגובות
עמוד 1
  • אם את צריכה ללדת ביום כיפור את יכולה להזמין אמבולנס של עזר מציון הם עושים את זה בהתנדבות....ואני גם חושבת אבל לא בטוחיה 100% שכן מחזירים משהו על האמבולנס אבל תקחי בח-ן שאם את מזמינה אמבולנס ובסוף מחזירים אותך הביתה לא בטוח בכלל שיחזירו לך.....
  • למה מזעזע??????????????????

תדליקי 4 ווינקירים ויאללה לדרך.....

אני רוצה ללדת בבני ברק ושאלתי את האחיות שם , ואמרו שאין בעיה, פשוט להדליק איתות חירום ויאללה לדרך

• שבעלך יסע באוטו ויסע לאט

• כבת דודה שלי ילדה היא הכינה שלטים לפני כיפור אישה יולדת בענק ותלתה על האוטו למקרה חרום..היא ילדה בסוף בצאת כיפור...
    [/center]
    ]
  • אם את לא לבד בבית, ואת נוסעת עם בעלך, אז להדליק וינקרים ולנסוע לאט.

מצד שני, אם את גרה קרוב לישובים דתיים (את יודעת, אבנים וכאלה) אז עדיף אמבולנס.

וכן, לפי מה שאני יודעת, יש החזר.
  • תכיני שלט של מגן דוד אדום ותתלי על החלונות ברכב וכמובן אורות חירום.
    לידה קלה ותצאי בידיים מלאות.
    דרך אגב עדן שלי נולדה ביום כיפור אבל אני הייתי כבר מאושפזת שבועיים לפני.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קראת את המחשבות שלי!
    בהתחלה התפללתי שלא אלד בראש השנה אבל ככל שהזמן מתקדם נראה שהוא החליט לצאת בכיפור.
    המזל שלי שאני לא עוברת בדרך לבי"ח בשום ישוב כך שאין סכנה וזה סתם מבאס ללדת שתאריך הזה...
    אולי יהיה לפחות שקט

• טוב- עידכון מקופ"ח (כללית)
    אין החזר. לידיעתכן. גם אם מאשפזים.
    אהבתי את רעיון השלטים. אולי נאמץ :))
    דרך אגב, אני לא עוברת ביישוב דתי. אני גרה בתוך יישוב דתי.
    אבל דווקא בגלל זה אין חשש וברור לכולם שאם רכב נוסע זה לבית חולים...

מה זה האמבולנסים של עזר מציון? איך מגיעים אליהם?

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה