היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם עשיתן בדיקות גנטיות לפני או במהלך ההריון? עד כמה זה חשוב?
בעלי ממוצא ספרדי ואני חצי-חצי.
הבנתי שגם כל בדיקה עולה כסף (אבל זה לא משמעותי כרגע).
אני מתלבטת אם לעשות....
15 תגובות
עמוד 1
אני עשיתי בשבוע 17 בערך כי מאוד פחדתי מזה ולא ידעתי אם כדאי. בספו של דבר זה ממש הרגיע אותי. לגבי המחיר זה לא ממש יקר זה עולה סביבות 300 שח'. וגם זה תלוי בכמות הבדיקות צריך ללכת לאחות שעוסקת בנושא והיא תדריך אותך בדיוק מה צריך ומה לא. המון בהצלחה ומזל טוב !!!!
עשיתי בתחילת הריון אני ובעלי אשכנזים עשיתי 6 בדיקות הכרחיות ויש לי גן אחד לא תקין של מחלה מסויימת. נבהלתי מאוד ואז עשינו בדיקה לאותה מחלה לבעלי ויצא תקין כאשר רק אצל אחד מבני הזוג תקין ולשני לא אז תקין מנצח את לא תקין. בהצלחה
מומלץ!! אני גם עשיתי בתחילת ההריון, לדעתי זה מאוד חשוב
אני עישתי בשבוע 10 בערך אני אשכנזיה בעלי חצי מרוקאי חצי טריפולטאי יצא לי 9 בדיקות 380 ש"ח במאוחדת שיא
כדי לך לעשות בשביל השקט הנפשי שלך וחוץ מזה , עושים את זה פעם בחיים !
יום נפלא
אני עשיתי עוד לפני ההריון. שתינו אשכנזים, אז היו מלא בדיקות. אותי זה הרגיע!
מאוד מומלץ לעשות לפחות בהריון הראשון אך לא להשתגע מכל ההיצע לעשות רק מה שישוב. בכל מקרה בשילוב שלכם אין הרבה בדיקות! הכי הרבה זה אשכנזי +אשכנזי. אני עשיתי בהריון הראשון 8 בדיקות ועכשיו עוד 8 שזה טירוף מוחלט אבל יש לי בעל בהיסטריה!
reas... תפסיקי עם הפחד מחטים הזה יהיו לך מלא בדיקות בהריון הזה... (אני מכירה אותך מהפורום הקודם...)
עשיתי בדיקות גנטיות לפני ההריון, זה לא יכול שלא להרגיע...
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!
מיה
תודה רבה בנות!!
קבעתי עכשיו תור ליום שישי הבא - נאמר לי להגיע לאחות שתשאל אותי שאלות ואז תנחה אותי לאיזה בדיקות אני צריכה ללכת.
קצת מוזר לי שזה לא במרפאה שלי... אפילו בעיר אחרת...
היי, אני היום עשיתי את הבדיקה אני בשבוע11. מוזר אצלנו בבאר שבע זה בבית חולים, גם היעוץ וגם הבדיקה. ואגב בנוגע למוצא תתפלאי את עוד תגלי שיש מצב שיש לך שורשים אחרים. בעלי לדוגמא גילה שיש לו שורשים אירופאיים וההורים שלו בכלל ממצרים....
דיייייייייייייייייייי איך הוא גילה את זה???? תוך כדי ששאלו אתכם שאלות אז האחות יכולה לגלות על עבר המשפחה????
היי... אני עשיתי לפני ההיריון...האמת שזה מרגיע. לגבי מספר הבדיקות, זה תלוי במוצא, יש בדיקות שכלולות בסל הבריאות (מעט מהן, אולי שתיים, לא זוכרת אלו) ועל השאר צריך לשלם אם אני לא טועה 80 ש"ח לבדיקה, אל תתפסי אותי על המילה, אני לא ליד הניירת. שנינו תמנים, אז עשיתי מעט בדיקות. אם הבדיקה של האישה לא יוצאת תקינה, אז הבעל צריך לעשות גם. (אני לא יודע לגבי מוצא אחר, אבל זה מה שהיא אמרה לנו).
אני עשיתי בגלל השקט הנפשי תעשי תהיה רגועה
אנחנו עשינו לפני החתונה (חצי שנה לפני ההריון) את הבדיקות המומלצות (טיי זקס, CF ועוד) ועוד בדיקות שהיועצת הגנטית המליצה. בעלי אשכנזי מלא, אני חצי סלבית (בולגריה) חצי אשכנזית (פולין). זה עולה משהו כמו 80 ש"ח לבדיקה בכללית, אם אני זוכרת נכון. יצא שאני נשאית לאיזה גן (מצחיק שהתקשרו מבית החולים להודיע לי על זה ביום של החתונה!!!! אני בדיוק עמדתי לצאת לעבר בעלי שהגיע לסלון כלות ומתקשרת מישהו מבית החולים ואומרת "את נשאית ל SMA אבל זה ממש לא נורא"....
אני עשיתי לפני ההריון ולדעתי זה חובה!!!
אני ובעלי שנינו אשכנזים והייתי צריכה איזה 10 בדיקות, אז במקום לבחור פשוט אמרתי לאחות שסימנה את הבדיקות שאני עושה את כולן (17) ואני מאוד שמחה שעשיתי.