MAMA2!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי שכתבת שאת רוצה ללדת בבני ברק.הכוונה למעיני הישועה?איך שם?
    ילדת שם כבר פעם?מספיק מקצועי שם?
    אני את 2 הלידות הקודמות עשיתי בתל השומר ואני יציין שהיה לי בככול מהלך ההריון רופא פרטי שהוא מנהל מחלקה שם-הוא לא היה איתי בלידה אבל-התקשרתי אליו והוא די עזר לי כמו הביא לי:אפידורל מהר,רופא טוב שיתפור וזירז את הענינים....
    אבל,את האמת ממש ממש ממש לא נהנתי שם היחס לא משהו בכללל...או שזה תלוי במילדת.והחדרים שם מגעילים וגם יש ביות ולא בא לי בכלל.
    אז אני שוקלת הפעם במעיני הישועה כול הגיסות שלי יולדות שם והם מאוד מרוצות.
    מישהי יודעת?????ניסתה??????כדאי?????????
2 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • הי

רק עכשיו ראיתי את ההודעה , גיסתי עובדת שם והרופאה שלי המליצה בחום.

הייתי בסיורון שם השבוע והמיילדות מקסימות , האמת שלא היו לי הרבה שאלות חוץ מעל אפידורל ואופן ההגעה בכיפור ושבת (בכול זאת בני ברק)כי לידה מתפתחת באופן עצמאי ואין לשלוט עליה .

החדרים בקומה 7 ברמה של מלונית כולל חדרי ההנקה וחדר האוכל.

הבנתי שיש 2 קומות ליולדות
    האחת - קומה 5 ליולדות כמו קיסרי או כאלו שהלידה הייתה "לא רגילה"
    והשניה- קומה 7 שממש ברמה אחרת לגמרי.

אני התרשמתי

לגבי הבכור- ילדתי אותו באסף הרופא ויחסית אין לי תלונות אבל אני לא רוצה לחזור ללדת שם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה