כנסו. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
17 תגובות
עמוד 1
  • אוף! אני לא יכולה לקרוא את הכתבה השניה בגלל שהיא בפייסבוק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • טופל. הועבר למייל.
  • המאמר השני מקסים ביותר בעיניי

• תודה עינבר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני אשב ואקרא בלילה

• תודה
  • קראתי.
    הכותבת של מאמר הראשון באמת חיה בסרט
  • כמו כולן גמני חושבת שהראשונה חיה בבועה , אולי על חשבון הברון ושאין לה שום בעיה שמטרידה אותה..לא חלילה שקשה לחיות על משכורת אחת , לא חלילה שהיא לא באה לעולם לספק רק ורק את הילדים אלא גם את עצמה ..
    בועה נו ..
  • באמת היא כותבת נכון
  • הכתבה הראשונה פשוט הרתיחה אותי!!!!!
    איך, איך אישה יכולה להגיד דבר כזה??? ועוד בכזו שיפוטיות והתגרות?? כל אחת בוחרת את הדרך שלה ואין לך שום זכות להגיד לי שאני דופקת לילדים שלי את החיים (דבר, שאגב לא נכון בעליל!!)
    אני לא הייתי רוצה, שהילדה שלי תחשוב, שאין לה צורך לפתח את עצמה, ללמוד ולגדול מבחינה מקצועית ואישית, כי גם ככה זה לא יביא לה שימוש בעתיד, אז למה?

ההורים שלי תמיד עבדו וזה רק גרם לנו, הילדים, לדעת להעריך יותר את הזמן שיש לנו יחד, לפתח עצמאות ודבקות במטרה...
    לא הייתי אומרת שזה עשה לנו רע בכלל!!!!
  • מקפיצה שלא ייעלם בתהום הנשייה

• אני לא הרגשתי שתמר אלפיה קוטלת את מי שכן יוצאת לעבוד,הרגשתי שהיא מבקשת לתת לגיטימציה גם לבחירה השניה-לא לצאת לעבוד,או לצאת באופן חלקי,ועדיין לא להרגיש מהסביבה שאת "תקועה" כי את בוחרת לשים את מרכז הכובד שלך בילדים ובבית.
    אני יודעת שתמר אלפיה היא אשה עובדת,בדיוק כמו הכותבת השניה,היא מנחת הורים ומעבירה סדנאות,אולי אני צריכה לקרוא עוד כמה טורים שלה כדי לקבל השקפת עולם יותר רחבה שלה.
    אני אישית התחברתי לשתי הכותבות,אני חושבת ששתיהן בגדול באו לומר את אותו הדבר,רק בצורה שונה,הן באות לומר להורים-קחו את מלוא האחריות על הזמן שיש לכם עם הילדים.בזמן הזה אם הוא חמש שעות אחרי הצהריים או שעה לפנות ערב,הילד צריך הורה פנוי.פנוי אליו,להיות איתו.להרגיש אותו,לשמוע אותו,או סתם לעשות כלום ביחד.
    הוא צריך הורה כמו האמא בכתבה השניה,שאין לו הרבה זמן אולי,אבל בזמן שיש לו הוא מנסה לרכוש כלים נכונים ולהיות ההורה הכי טוב שהוא יכול להיות.
    לא חסרות אמהות שנמצאות עם הילד מהשעה אחת כל יום,אבל הן בטלפון חצי מהזמן ועסוקות עם הבית בחצי השני,ולא חסרות אמהות שנמצאות עם הילד מהשעה חמש אבל הן שם לגמרי בשבילו.
  • אני דווקא חושבת שהראשונה מאוד צודקת..
  • מסכימה עם פיתוש
  • אני רואה זאת אחרת לגמרי - הראשונה - הכעיסה אותי!!!
    אני לא יכולה לשאת כאלה שאומרים רק הדרך שלי טובה וכל השאר טועים!
    אז נכון שאין כמו להישאר בבית עם הילדים עד גיל שנתיים - אבל כמה מאיתנו יכולים להרשות זאת לעצמנו? הקטע בו היא פשוט שופטת את מי שיוצאת לעבוד - ובאמת לא משנה אם היא רוצה או צריכה או רוצה וצריכה - אני לא יכולה לשאת אנשים כאלה.
    זה לא שדעתי שונה - אני עדיין בבית, כבר כמעט חמש שנים, הבנות יצאו מהבית כמעט בגיל שנתיים, יובל ישנה השנה בגן כי אין ברירה, זו בהחלט הגישה שלי.
    יחד עם זאת - לא אעיז לעולם לשפוט נשים אחרות! כל אחת עושה מה שנכון וטוב לעצמה ולמשפחתה.
    לא כל מה שנכון לי נכון לאחרות ולהיפך, וכך זה בכל דבר ועניין.

ואלה (המאמר השני)- באה ממקום של פירגון, גם לעצמה, גם לחברותיה העובדות, אל תשנו מעשיכן, שנו את הגישה. בעיני זה יפה ומאפשר הרבה יותר.
  • את הכתבה השנייה לא הצלחתי לקרוא...
    באשר לכתבה הראשונה: שום קיצוניות לא טובה לא לכאן ולא לכאן.
    אישית אם הייתי צריכה להישאר בבית עם הילדים עד גיל שנתיים כלומר במצב שלי 4 שנים בבית עוד הרבה לפני ה-4 שנים האלה היו צריכים לאשפז אותי דחוף באברבנאל
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • סוםר מאמ- אמרת את זה היטב!
    מסכימה עם כל מילה!
    אסור בכל תכלית האיסור לשפוט אמא על הדרך שבה היא מגדלת את ילדיה (לא מדברת על הזנחה..למרות שהכותבת אומרת בין השורות שכל מי שלא עושה כמוה- מזניחה את ילדיה)
    כדי שלא נצא כולנו העתקים מושלמים אחד של השני יש אופי שונה לכל ילד ואופי שונה להורה.. ויש המון דרכים לגידול ופיתוח הילד..חוץ מאשר אחת-להיות בבית עד גיל שנתיים.
    כאילו בגיל שנתיים הילדים הם בוגרים ומשהו משתנה טוטאלית.
    לכל אמא יש את הזכות לגדל את ילדיה לטוב או לרע בדרכה שלה ובראית העולם שלה...אסור בשום אופן לשפוט או למתוך ביקורת על אימהות! (שוב, לא מדברת על הזנחה!)

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה