היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה.. אני עכשיו 13 ימים לפני המחזור וקניתי בדיקות ביוץ לפני שבוע ואני עושה בדיקה כל יום ותמיד זה יוצא בתוצאה שלילית.. יש סיבה לזה?? מישהי יודעת???
הודיה
16 תגובות
עמוד 1
היי מאמי...תעשי תמיד מהיום ה-10...יכול להיות גם שהביוץ שלך מאוחר,אל תפסיקי תעשי כל יום בדיקה:)ברגע שיהיו 2 פסים תתחילי לעבוד בהנאה:)
יכול להיות שאת לא מבייצת או יכול להיות שהערכות לא מראות לך נכון אני אישית לא מאמינה בערכות הללו
אני גם רוצה לא להאמין לבדיקות האלו אבל אני בכ"ז אמשיך לנסות... תודה
הודיה
היי מתוקה- ראשית , בהצלחה!!!!! דבר שני, יש בדיקה לוודא שאת מבייצת כל חודש, בדיקת דם שמבקשים מרופא הנשים - העיקר להיות רגועה שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
מניסיון עם הבדיקות האלו- הן בכלל לא אמינות!!!
וואלה? לא שמעתי על בדיקה כזו.. אני באמת אלך לרופא..
שיהיו רקקקק בשורות טובות!!!!!!
הודיה
הבדיקה הנל היא חלק מהבדיקות של פרופיל הורמונלי
ויש דבר כזה שאישה לא מבייצת?? ד"א הרעיון של ה"יום כן יום לא" נשמע לי די חכם...
הודיה
יש דבר כזה, יש לי שחלות פוליציסטיות וזה גורם לי לא לבייץ לבד.... בגלל זה התחלנו עכשיו טיפולים ואני עם זריקות... בתקווה שזה יהיה טיפול ראשון ומנצח!
nashnush שינית את הסרגל ועכשיו אתם נשואים 7 חודשים???
חחחחח את לא מבינה איזה קטע, אפילו לא שמתי לב
מעולה
הודיה, גם אישה בריאה לא מבייצת בכל חודש זה לגיטימי ואף בריא. לגבי ערכות הביוץ עשיתי בדקתי הראה לי 2 פסים התחלתי להשתגע במשך חודשיים ואז החלטתי שאני בנוסף הולכת לבצע מעקב זקיקים... במעקב הזקיקים כשהיה ביוץ הבדיקת ביוץ הביתית לא הראתה זאת אלא היא הראתה לי אחרי 5 ימים שיש ביוץ שקרב... ודווקא בחודש הזה שלא הקשבתי לערכות הביוץ ועשיתי אך ורק מה שהרופא אמר ( וגם הלכתי למקווה-מומלץ בחום!!!) נקלטתי!!
אז מניסיון מר פשוט תהיי רגועה ותהני מהיחסים עם בעלך זה יגיע את תהיי אמא!!! עוד חודש עוד חודשיים מאמי זה יקרה כך או כך!
קורין- איזה כיף לשמוע!!! בקשר למקווה אני מסכימה איתך.. זה מדהים!! פשוט כבר תשעה חודשים אני מנסה להיקלט ואני לא מודאגת ולא בלחץ אני סומכת על בורא עולם.. אבל אני מתעניינת במצבי ומנסה לברר אם קיימת איזושהי בעיה.. בכל אופן תודה לך.. אני כ"כ שמחה שמצאתי את הפורום הזה.. כולן פה כאלה מקסימות!!!
הודיה
אני ממליצה לכם לעשות גם בדיקת זרע, לא תמיד הבעיה היא אצל האישה ואנחנו לא מודעים לכך אפילו....
לכי לרופא/ת נשים שלך הם יודעים את התיק הרפואי שלך ומה הבעיה אם בכלל קיימת ...
נסי לראות מתי באמת יוצא הביוץ בבדיקת זקיקים ואם זה לא יצליח לך חודשיים שלושה תתייעצי עם הרופא/ת נשים שלך שוב...
אני הסתמכתי על בדיקות הביוץ שהטעו אותי הסתבר שהביוץ שלי הוא בכלל במועד אחר ורק אחרי שהייתי במעקב זקיקים ברופא שלי גיליתי את זה...