לא יכולה להפסיק את הדמעות!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מראש סליחה -אבל לפעמים העצב הזה פשוט חונק אותי !!!!כל כך עצוב לי וכואב על ילדה שלי -לקחתי ילדה מהגן והיא מראה לי את הציור ואני שואלת אותה מה ציירת?והיא אומרת זאת את ...זה אבא וזאת סבתא שלי..-אני חייכתי אבל בתוך נשמה רציתי לצרוח :איזה סבתא? את לא מכירה אותה -למרות שהיא גרה מעבר לקיר...היא לא רוצה אותך בחיים שלה!!!!

אני נחנקת עכשיו מהדמעות!!!איך אפשר?????? איך אפשר לא רצות את המלאך הזה בחיים שלך???את שומעת את הקול שלה -ולא מזיז לך????????איזה בן את???? איזה אישה??????

לכל בן אדם שמכיר את הסיפור הזה -לא נקלט בראש -איך אפשר????שכנים פוגשים אותנו ברחוב -ומסתכלים על ילדה שלי בעיניים עצובות ומרחמות ואומרים שהם לא מבינים את חמותי...

חוץ ממני ומבעלי אין לילדה שלי אף אחד ...יש לי אח שאני צריכה להזכיר לו מתי שיש לה יום הולדת...אמא שלי נפטרה ..ואין פה בכלל קרובי משפחה...ובן אדם היחידי שיש לנו זה חמותי - שלא רוצה את ילדה שלי !!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זה פשוט מאוד כואב!!!!

סליחה
19 תגובות
עמוד 1

• וואו איזה אשה קרה

• איזה רועה יש לאנשים
    אני לא מכירה את הסיפור ומה הקטע של חמתך אבל נראה לי אכזרי לא לרצות לראות ילדים במיוחד נכדים
    אני היתי מכניסה נותנת לילדה לרשום סבתא לילד הציור של הסבתא ושמה לה בתיבת דואר

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ה' איזה אנשים יש בעולם...בעלך לא יוצא עלייה??? לא מדבר איתה???

• ]

• תודה בנות על התמיכה
  • יש אנשים שחיים רק למען עצמם ולא יודעים להעניק לאחרים
    אל תייחסי לאנשים אלה חשיבות ואל תזילי דמעה עליהם
    אני בטוחה שאת ובעלך מעניקים את הנשמה לילדה שלכם והחום שלכם משכיח ממנה את החוסרים מסבתא .
    צר לי לשמוע שיש מיקרים כאלה זה באמת לא נפתס שסבתא לא רוצה קשר עם הנכדה שלה ואני מאוד מבינה אותך אך אל תשקיעי אנרגיות בזה, זה לא שווה את זה פשוט!

• ]
  • מאמיייייייייייייייייי
    מיליון חיבוקים

• ווואי איזה מזעזע זה לשמוע שסבתא לא רוצה קשר עם הנכדה שלה
    היא כניראה אישה שלא מגיעה לה לקבל את האהבה של הילדה שלך
    שולחת לכם מלא

• לי אין אפילו מילים - זה באמת לא נתפס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה