חלב שאוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי 2 שאלות- למי שיודעות

1. כמה זמן מותר לחלב שאוב לעמוד בחוץ (בטמפרטורת החדר) לאחר שהפשרתי אותו מהמקרר?
    ומהפריזר?

2. אם אני בנסיעה ולוקחת עימי חלב שאוב במידנית ששומרת על קור- (עד כמה שניתן לשמור על הקור) זה נקרא הפשרה ועלי להשתמש מיד או שאני יכולה להחזיר למקרר ולהמשיך לשמור?

7 תגובות
עמוד 1

• כל התשובות בלינק המצורף
    נעזרתי בזה כשאני שאבתי
  • תודה לילי על הלינק
    אבל זה עדין לא עונה לי על התשובות

התשובה שם מתייחסת לזה שמשארים חלב בחדר - ולא הכניסו למקרר קודם
    ואני שואלת כמה זמן אחרי הקירור אשר להשאיר בטמפ' החדר?

• ממה שאמרו לי חלב שאוב יכול להחזיק עד 4 שעות בטמ' החדר לפני שהכנסת למקרר כנ"ל לחלב שהכנסת למקרר חיממת ונישאר קצת תשארי בחוץ עד 4 שעות
    זה מה שאמרו לי וזה מה שאני עושה

• יסמין
    מאיפה את יודעת את זה?
    אני כתבתי לך את זה פעם - שאפשר 4 שעות כי קראתי את זה איפהשהו
    יש לך מקור מוסמך?

אני עד עכשיו גם השארתי את זה עד 4 שעות אבל לאחרונה
    אני טועמת את זה אחרי 3-4 שעות וזה נראה לי קצת מתחיל להחמיץ...גם הדס עושה פרצופים שזה לא טעים לה..

• אני לא זוכרת מי צירפה ליינק של משרד הבריאות ששם היה כתוב עד 4 שעות
    מה שקראתי מהליננק שצרפו עכשיו מותר להשאיר עד 5 שעות בטמפרטורה של 25 מעלות
    עם תדעי משהו אחר תעדכני אותי....

• מיכלי מישהי פעם את הקישור הבא ושמרתי במועדפים,
    אולי זה יעזור לך.
    http://www.health.gov.il/pages/default.asp?PageId=2671&parentId=2666&catId=357&maincat=46

• עינב תודה
    שם כתוב גם 4 שעות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה