ממש מבולבלת........... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ווי בחיים לא הייתי בכזה בלבול...מאז שהלכתי לייעוץ בקשר להגדלת חזה כל חברה שסיפרתי לה וכולל הרופא אמרו לי"למה את צריכה את זה??"
    שאני מסתכלת על עצמי אני אומרת המצב לא כזה קטסטרופה...אני רזה די חתיכה והחזה אומנם בלי חזייה נראה ריק וקטןאבל עם חזייה ןבגדים -זה עושה יופי את העבודה..בעלי פתאום ממש מתנגד שממש נסחף מאתמול בקושי מדבר איתי ומבקש שאני אתקשר לבקש את המקדמה ששילמתי-הם משלמים עד שבוע לפני -ביטול
    יש לי שבועיים מהיום-כלומר שבוע להחליט...
    מה כולם טועים?אני שואלת?לא יודעת מה זה הגו'ק שנכנס לי..........
6 תגובות
עמוד 1
  • אם הרופא שאל בשביל מה את צריכה את זה - הייתי מקשיבה לו.
    מטרתו היא לעשות כמה שיותר כסף, הוא אמין מאוד אם הוא טוען שאין בכך צורך.
    לעשות תמיד תוכלי - אולי זה באמת עדיין לא הזמן.
  • זה נראה לי באמת ג'וק..
    לא חבל על הכסף? והניתוח.. אווצ'..

אם זה חלום חייך אז לכי על זה,
    אבל אם זה סתם ג'וק חולף, תאזרי אומץ ותדלגי מעליו..
  • הצחקת אותי...לחלוף מעליו...זה העניין שזה ממש לא חלום חיי תמיד היה לי חזה יפה ואפילו די גדול למבנה גופי ברמה שהיו שואלים אותי אם עשיתי....
    עם ההנקה הם ממש התרוקנו והצטמקו ...
  • באופן אישי לא הייתי מכניסה את עצמי למצב של ניתוח והרדמה מלאה מבחירה.
    אם זה ממש חשוב לך, ואת מרגישה שזה יעשה לך הבדל משמעותי בחיים - לכי על זה. אם לא, נראה לי מיותר...

• הי דנה
    אני עשית ניתוח להגדלת חזה במאי האחרון. אבל אני פשוט הייתי חייבת כי הייתי שטוחה לגמרי.
    מה אני אגיד לך? זו הרגשה נפלאה שנותנת לי להרגיש מאוד נשית פתאום כשיש לי חזה ובמיוחד בקיץ כשיכלתי ללבוש סוף סוף ביקיני בלי להתבייש.
    תעשי את השיקולים שלך חיים פעם אחת אז...
  • ליא --זה מעלף אין ספק ..העניין שאני לא שטוחה בחזיה מידה b ואני רק שומעת "למה חסר לך?!"למה את צריכה?ואני רזה אז אני מפחדת שיהיה לי ממש גדול...אגב איפה עשית?אצל איזה רופא?וכמה הוסיף לך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה