מה עושים כשחולים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, כואב לי הגרון כבר כמה ימים והיום גם הראש התחיל לכאוב... אם אין לי חום אני מדבקת?
    אני מפחדת שגלי תידבק ממני...
    מה אתן עושות כשאתן חולות?
9 תגובות
עמוד 1
  • יש כדור שניקרא דקסמול קולד של היום והלילה הוא עושה פלאים

החלמה מהירה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הדקסמול קולד/ אקמול צינון- באמת מומלץ..
    בתקופות של צינון וכאבי גרון- אני לוקחת.
    את מניקה?

אומרים שבהנקה עוברים נוגדנים של המחלה שהגוף שלך מייצר כך שזה מחסן את התינוק.
  • את מניקה? תשתדלי לא לנשום לה בפנים... אם את רוצה לשתות כדור מסויים, תבדקי כמובן אם מותר בהנקה.
    תה קמומיל עם כפית דבש יכול לעזור
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אז זהו שאני מניקה... קניתי איזה סירופ הומאופטי שאפשר להניק איתו, אני שותה תה קמומיל( חליטה) עם דבש ואכלתי קצת שום טרי
  • שימי לב- השום יכול להשפיע על טעם החלב. קרה לי עם בצל קצוץ טרי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא סתם אומרים לאמא אסור להיות חולה חחחח
    לפי מה שאני שמעתי אם היא יונקת היא למעשה מקבלת את הנוגדנים ממך ורוב הסיכויים לא תדבק. תשתדלי לנשום כמה שפחות לכיוון שלה אם יש לך מסיכה תשימי בזמן שאת מטפלת מאכילה ולשטוף ידיים בלי סוף.
    תרגישי טוב

• דקסמלו קולד למינהם לא מומלץ בהנקה- הוא מייבש.
    מומלץ אקמול רגיל אם את צריכה.
    והתרופה הכי טובה היא תה עם דבש ולימון ומנוחה כמה שאפשר
    תרגישי טוב, זה לא נעים להיות חולה עם בייבי קטנה בבית

• היי בנות, אני די חדשה פה אז אני אציג את עצמי, נעמה. נעים מאוד :)
    ואני אימא של איתי (חמישה חודשים).
    את יכולה להשתמש בדקסמול קולד לילה, זה אמור לעבוד כי זה נשמע כמו התקררות, אפשר גם את הדרך היותר טבעית ולקחת "אוסילו" שטובה למי שמניקה כי זה לא מייבש חלב. וזה גם תרופת מנע אז את יכולה לתת לגלי ולדעת שהיא לא תידבק ממך. (אני אני נותנת לאיתי וגם לאבא שלו כשצריך).
    ואת יודעת הכי חשוב זה להרשות לעצמך לנוח!!! בדרך כלל זה מגיע שאנחנו מותשות, הרבה תה, רצוי עם ג'ינג'ר... ותנוחי!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה