התנצלות ושאלה לגבי כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אהובות,

בשבוע האחרון בקושי יוצא לי להיכנס, להתעדכן ולהגיב. יש לנט גם ככה אטרף בעבודה אבל אצלי עכשיו זה כפול ומכופל כי בגלל החגים גם אין זמן לעבוד וגם כולם בלחץ שאסיים דברים לפני הליגה.

אני כבר לגמרי מותשת והולכת לישון ב-21:00
8 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שבקוב תקופת העומס תעבור בקרוב

• ממי,הכי מובן שאפשר!!!!!!!!!!!! בוודאות!!!!!!!!!!!!
    את זקוקה כעת למנוחה ובע"ה עוד תבלי איתנו כאן מלא

• את רוב התופעות אני מכירה, אז ככה:

לגבי כאבים בעצם הזנב והמפשעה, זה באמת מהתרחבות האגן.
    יש דבר כזה שנקרא "סימפיליוזיס פוביס", את יכולה לקרוא על זה באינטרנט, אבל אל תיבהלי יותר מדי, כי זה עובר אחרי ההריון.
    גם לי יש את זה. אני אפילו לא הזכרתי על זה לרופאה כי זה באמת עובר אחרי כמה דקות.
    הדבר היחיד שזה יכול להכאיב קצת זה במהלך הפישוק הרחב בלידה.

לגבי ההתנשפויות- זה כתוצאה מהעליה במשקל (למרות שאצלך היא מצחיקה),
    מחוסר נוזלים אולי, אבל בעיקר מהכובד.

כאבי ראש- גם לדעתי מחסור בנוזלים וכאבי הגב זה נראה לי גם ברקסטונים.

נימול בידיים- זה כתוצאה מכך שהבובה שלך כבר גדולה ואין לה מספיק מקום וכשהיא זזה כי יכולה לפגוע בעצבים, כך שזה טבעי להרגיש נימול ו\או עקצוץ בידיים וברגליים.

מקווה שעזרתי.

ולגבי ה"היעדרות" שלך מהפורום-
    את באמת חסרה פה המון...
    שלחי לי מייל מדי פעם אם יש לך זמן.. אני מתגעגת
  • מאמי שלי...

כמה התגעגעתי...
  • מאמי תבדקי אם את בהריון בשבוע 33

• מאמי יפה, הדבר היחיד שהייתי בודקת זה את עניין כאבי הראש. איך הלחץ דם שלך, תקין?
    כאבי ראש יכולים להיות סימן לרעלת הריון, זה כמובן לא אומר שיש לך מאמי... אם הלחץ דם תקין אז זה באמת רק מנוחה ושתייה!

תרגישי טוב ונשיקות אהובה
  • תודה חמודות שלי!

מיטלי - את כרגיל הורגת אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה