שאלה בננות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהזה מעקב זקיקים?ואין אני עושה את זה?ואיך זה מתבצע?
9 תגובות
עמוד 1
  • מעקב זקיקים זה בדיקת אולטרא סאונד וגינלית שבודקת את גודל הזקיקים שלך (ביציות) ולפי הגודל את יכולה לדעת אם את לקראת ביוץ ומתי הביוץ יתרחש.
    הרופא שלך יכול לעשות לך או לתת לך הפניה לאולטרא סאונד...
    מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה
  • בהמשך לnashnush אני חושבת שאם את מנסה מעל ל-7 חודשים מומלץ ללכת למעקב זקיקים, אם לא, אז אל תלחיצי את עצמך.

אני בלי לדעת מתי הביוץ נכנסתי להריון אחרי 10 חודשים.
    אם החודש לא הייתי נקלטת בטוח שהייתי הולכת למעקב זקיקים.

• היי חן נשנוש ענתה לך נכון
    אני גם נקלטתי בלי לדעת מתי הביוץ שלי
  • אאא ובהצלחה חמודה
  • תודה בננות...הלוואי והחודש זה יהיה החודש גם שלי...אני קצת עצובה כי סיפרתי לכם שבמחזור הבדיקות ביוץ היו 2 פסים ועכשיו אני 14 יום אחרי המחזור כל יום עושה בדיקת ביוץ ואין 2 פסים:(אני יודעת שחלקכן לא מאמינות בבדיקות אבל ממש מלחיץ אותי שעדיין אני לא רואה במקלות 2 פסים...אני ממש מפחדת...
  • חן, הבדיקות הללו לא הכי אמינות.

ואולי זה קצת יעודד אותך, כנראה שלי הביוץ ממש ממש מאוחר, לקראת המחזור, ובגלל זה כל הבדיקות דם שעשיתי אחרי האיחור היו שליליות.
    הכי טוב, תהנו מהסקס לאורך כל הימים בחודש!!
  • החלטתי כל החודש לעשות יום כן יום לא חחחחחחחח מסכן כבר אין לו כוח אליי חחחחחחחחחחחח
  • זו השיטה הכי טובה להיכנס להריון

• שני המחזורים הקודמים שלי הראו לי ביוץ פעם אחת ביום ה-13 ופעם אחת ביום ה-15 ובמחזור הזה זה הראה לי ביום ה5 אז אני מבולבלתתת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה