אני בשוק- איזה אנשים טובים יש בעולם הזה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב תקשיבו, חזרתי ממסז' עכשיו.. (אמנם זו לא הפואנטה של הסיפור, אבל זה היה מסז' אחרון מתוך שלושה שקיבלתי מתנה ליום הולדת והיה מדהים!!!!! חבל שנגמר..) והוא עשה לי חשק הזוי לכריות (הקורנפלקס)
    בעברי הייתי מכורה אליו, ברמות קשות, ולכן כמה שנים שהוא לא נכנס אלי הביתה.
    תפס אותי עכשיו חשק מטורף, כי ראיתי אתמול קופסת כריות ריקה בגן של הקטנים, וכנראה שעכשיו זה עלה למודע...
    אני חברה בפייסבוק של הבת של המטפלת לשעבר של הקטנים (היא גם עובדת מתחילת השנה כסייעת בגן שהקטנים נכנסו אליו ) והיא היתה בצ'ט, אז שאלתי אותה אם היא יודעת עד מתי הסופר כאן פתוח, והיא אמרה שכבר סגור, אבל אז אמרה שיש לה רעיון..

תוך 10 דק' היתה לי קופסת כריות בבית, היא שלחה חברה שלה שגרה קרוב אלי להביא לי....

אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!
    בחיי, סתם שיתפתי אותה בכמה בא לי, והיא אשכרה אירגנה לי!!
    יכול להיות שאתן לא מבינות ממה ההתלהבות, אבל תקשיבו- אני מעריכה דברים כאלו ברמות!! כי אנחנו מיודדות אמנם, אבל אפילו לא ברמת הטלפונים .. וזה שאנשים שלא הכי קרובים וממש לא חייבים עושים ככה בשבילי, פשוט יכול לגרום לי לבכות.. (+ הורמונים..
9 תגובות
עמוד 1
  • איזה חמודה

• שאפו!!!!!!!
    באמת מעשה יפה מאוד!
  • איזה כיף, באמת כיף שיש אנשים כאלה מחמם את הלב

• לבריאות נסיכהההההה
    עשית לי חשק לכריותתת

• שיהיה לך לבריאות!!

• יפה מאוד
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • חחחח בובה
  • כל הכבוד לה
    ככה לספק לך את החשק בהריון!
    אני שמחה שיש כאלו אנשים טובים! באמצע דרך (במקרה שלך באמצע הלילה)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה